11 / 05 / 2024

manisa su sorunu

manisa su sorunu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerde içme suyu çalışmalarına devam ediyor.

Kula Balıbey'in su sorunu çözülüyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Balıbey Mahallesi’nin 15 aydır su sorunu çektiği yönünde bazı haber sitelerine servis edilen haberle ilgili açıklama yaptı...

Manisa Değnekler’in su sorunu çözüldü!

MASKİ, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde içme suyu sıkıntısı yaşayan vatandaşların imdadına yetişti. Suyun yetersiz kalmasından şikayet eden mahalleli, yeni döşenen içme suyu hattıyla rahat etti.

MASKİ 12 mahallede sondaj kuyusu açacak!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın bazı ilçe merkezleri ve mahallelerinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 ilçe ve mahallede toplam 2 bin 300 metre derinliğinde sondaj kuyusu açılacağını duyurdu.

Manisa Kavacık'ta ıslah çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürüttüğü çalışmalardan Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’ndeki işlemler başladı.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Manisa Şahyar'a kesintisiz altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Şahyar Mahallesi’nin içme suyu hattının modernizasyonunu sağlamasının ardından mahalleye sıfırdan kanalizasyon hattı inşa etme çalışmasına başladı.

Manisa Selendi'ye yeni altyapıya kavuşuyor!

Uzun yıllar kullanılacak altyapı sistemleri için hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’nin Aşağıgüllüce Mahallesi’nde 4 bin metre kanalizasyon hattı döşemeye başladı.

Manisa Ahmetli'ye yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli’nin kanalizasyon hattı olmayan Barbaros ve Ulu Camii Mahallelerinde hat döşeme çalışması yaparak vatandaşları büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

Manisa Gördes'te dönüşüm başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde dönüşüm başlattı.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Manisa Turgutlu yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su taşkınlarının önüne geçmek adına Turgutlu’nun Musalaryeniköy Mahallesi’nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Manisa Köprübaşı'nda hangi projeler hayata geçirilecek?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı’nda hayata geçireceği projeler, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Rahmi Erdem ve MASKİ Sorumlusu Enver Çetin tarafından mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Manisa'da altyapı dönüşüm hamlesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, altyapı dönüşüm hamlesi kapsamında eski hatları modern bir yapıya kavuşturuyor.

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

İl genelinde sağlıklı altyapı ağları ile mahalleleri refaha kavuşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, çalışmalarına devam ediyor.

manisa su sorunu Haberi

manisa su sorunu


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerde içme suyu çalışmalarına devam ediyor. Gördes’in Akpınar ve Köprübaşı’nın Yumuklar Mahallesi’nde açılan yeni sondaj kuyuları vatandaşların yüzünü güldürdü.


MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki mesaisine yoğun bir şekilde devam ediyor. MASKİ ekiplerinin Gördes’in Akpınar ve Köprübaşı’nın Yumuklar Mahallelerinde yapmış olduğu sondaj çalışmaları sonrası verimli suya ulaşıldı. Analize gönderilen numunelerden sonucun gelmesi bekleniyor. Gördes’te daha önce taşıma suyu ile içme suyu kullanan mahalleli hem daha sağlıklı bir suya kavuşacak hem de büyük bir zorluktan kurtulmuş olacak.


Köprübaşı’nın Yumuklar Mahallesi’nde ise yetersiz sondajın yerine yenisi çakıldı. Çalışmalara MASKİ Sorumlusu Enver Çetin de katıldı. Yeni sondajdan alınan numuneden olumlu sonuç gelmesi durumunda mahalledeki yetersiz içme suyu sorunu çözülmüş olacak.


Gördes Akpınar’da içme suyu için ilk adım


MASKİ...