28 / 07 / 2024

MASKİ 12 mahallede sondaj kuyusu açacak!

MASKİ 12 mahallede sondaj kuyusu açacak!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın bazı ilçe merkezleri ve mahallelerinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 ilçe ve mahallede toplam 2 bin 300 metre derinliğinde sondaj kuyusu açılacağını duyurdu.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!



Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın bazı ilçe merkezleri ve mahallelerinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 ilçe ve mahallede toplam 2 bin 300 metre derinliğinde sondaj kuyusu açılacağını duyurdu.


MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın özellikle kuraklık sorunu yaşayan bazı ilçe merkezleri ile mahallelerinde sondaj çalışması başlattı. Kentin bazı ilçe merkezleri ve mahallelerinin içme suyu ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak amacıyla, 12 ilçe ve mahallede toplam 2 bin 300 metre derinlikte sondaj kuyusu açılacağını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “2014 yılında yaşanan kuraklık gibi ileriki yıllarda ilimizde içme suyu sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında ilk etapta Demirci merkezde 2 adet, Selendi merkezde 1 adet olmak üzere Kula Balıbey, Kula Bebekli, Sarıaliler, Kula Şehitlioğlu, Şehitler, Akhisar Gökçeler, Gölmarmara Hacıveliler, Köprübaşı Bozburun, Saruhanlı Büyükbelen, Soma Kozanlı, Yunusemre Asmacık mahallelerinin içme suyu sondajlarını ihale ettik. İhaleleri alan firmalarla sözleşme imzalandıktan sonra en kısa zamanda sondaj kuyularının yapımına başlayacağız” diye konuştu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön