29 / 04 / 2024

Manisa Demirci Devlet Hastanesi Ekim'de açılacak!

Manisa Demirci Devlet Hastanesi Ekim'de açılacak!

Hizmet vermeye başlayan Demirci Devlet Hastanesi'nin resmi açılışı, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve AK Parti Manisa milletvekillerinin katılımlarıyla ekim ayında yapılacak.



Manisa Demirci Devlet Hastanesi'nin 75 yataklı yeni binasının iki yıl gibi kısa bir sürede tamamlandığını kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Demirci Devlet Hastanemiz hizmet vermeye başladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ'a teşekkür ederiz. Hastanemizin açılışı ekim ayı içinde Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ'ın katılımıyla yapılacak" dedi.


Hedef memnuniyeti artırmak 


31 dönüm arsa üzerine 14 bin metrekare kapalı alana sahip olan Demirci'nin yeni devlet hastanesinde 75 hasta yatağı, 3 ameliyathane, 32 poliklinik, 9 yataklı diyaliz merkezi mevcut. Yoğun bakımda 6 erişkin ve 2 yenidoğan yatağı olmak üzere donanımlı cihazlarla hizmet verileceğini belirten Özdağ, "Hedefimiz hasta memnuniyeti olduğu gibi aynı zamanda yoğun ve zorlu bir mesleği icra eden sağlık personelleri ve hekimlerinin huzurlu ve mutlu bir şekilde çalışabilmeleri. Bu konuda her alanda olduğu gibi sağlık sektöründe de hükümetimiz reform niteliğinde uygulamaları hayata geçirdi" diye konuştu.




Ali FİLİZKAN/Yeni Asır


Geri Dön