01 / 05 / 2024

Manisa Gördes'in altyapısı yenilendi!

Manisa Gördes'in altyapısı yenilendi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes’e bağlı Bayat Alandamları Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması yaptı.




MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Gördes’e bağlı Bayat Alandamları Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattında yenileme çalışması gerçekleştirdi. Şebeke hattında yapılan çalışma ile vatandaşlara hem daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu imkanı sağlanacağı, hem de su kayıplarının önüne geçilerek vatandaşların mağdur olmasının engelleneceği belirtildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes’e bağlı Bayat Alandamları Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması yaptı. Bayat Mahallesi ile Alandamları mevki arasında yapılan çalışmada yıllardır bölgeye hizmet veren ve sık sık arızalanarak vatandaşları mağdur durumda bırakan içme suyu şebeke hattı yenilendi. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, “Mevcut şebeke hattının eski olması nedeniyle zaman zaman sorunlarla karşılaşılıyordu. Boru arızaları ve boruların patlaması gibi sorunlar su kesintisine neden oluyordu. Bu yüzden vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla bu hattın yenilenmesine karar vererek çalışmalara başladık. Yapılan çalışmalarda içme suyu şebeke hattında yenileme yapıldı. Bundan sonraki süreçte hem mahalleye daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu imkanı sağlanacak hem de su kayıplarının önüne geçilerek vatandaşlarımızın mağdur olması engellenecek” dedi.




Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön