01 / 05 / 2024

manisa altyapı çalışmaları

manisa altyapı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

Manisa Kula'nın altyapı sorunu ortadan kalkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Güvercinlik Mahallesi Burgaz Sokak’ta kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı.

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Manisa'da 2 buçuk kilometrelik asfalt çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesi Aşağı Kayapınar ile Yukarı Kayapınar Mahallesi arasındaki 2 buçuk kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

Manisa'nın 17 ilçesinde asfalt çalışması başladı!

Manisa'nın 17 ilçesinde dev asfalt hamlesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanli’nın Halitpaşa Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisa'da 22 kilometrelik yola asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt yatırımları il genelinde hızla devam ederken, yıllardır bozuk olan yollar asfaltla buluşarak daha güvenli hale geldi.

Manisa'da 350 kilometre yol asfaltlanacak!

2016 yılında Kula’ya yapılacak olan 350 kilometrelik yol için Esenyazı mahallesinden başladı. Manisa’nın 17 ilçesine 2 bin 500 kilometresini asfaltlanacak.

Manisa Gördes'in altyapısı yenilendi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes’e bağlı Bayat Alandamları Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması yaptı.

Manisa Ahmetli'nin altyapısı yenilendi!

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesi Güldede ve Ulucami Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının ardından Muammer Aksoy Caddesi’nde de kanalizasyon hatlarının döşemesini tamamladı.

Manisa Turgutlu'da altyapı çalışmaları başladı!

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün eski Manisa Yolu güzergahındaki evlere ve Musacalı Mahallesi’ndeki evlere kanalizasyon hattı döşeme vatandaşları mutlu etti. Yıllardır çözülemeyen sorunlar MASKİ’nin çalışmaları ile birer birer çözüldü.

MASKİ'den 17 ilçeye yatırım!

Manisa Su Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, 1. Olağan Genel Kurulu toplantısında 17 ilçe 97 mahallede içme suyu ve kanalizasyon projelerinin yapılması için MASKİ Genel Müdürlüğü'ne 100 milyon liralık borçlanma yetkisi verilmesi konusu görüşüldü.

Manisa Selendi altyapıya kavuşuyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü ilçelerde sürdürdüğü altyapı çalışmalarına Selendi ilçesinde de devam etti. Bu kapsamda Selendi ilçesi Çamköy Mahallesi Hasanlar yerleşkesinin kanalizasyona kavuşması için çalışmalar başlatıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kuruldu!

MAÇEB'in tasfiye edilmesi işleminin Valilik bünyesinde yürütüleceği belirtilirken, birliğin tasfiyesi oybirliğiyle kabul edildi. Tasfiye toplantısında birliğin 2013 yılı bütçe kesin hesabı ve 2014 yılı mali bütçesi de görüşülerek karara bağlandı.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Manisa Örnekköy'de altyapı çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Marmaray'ın altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada, Marmaray’da 17 aydır devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla virlikte sefer sayısının hafta i̇çi̇ 219’dan 333’e çıkarılacağını dile getirdi.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Manisa Gördes'te altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Gördes'te altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, çalışmaların devam ettiği Deliçoban Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Manisa'daki altyapı çalışmaları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.

manisa altyapı çalışmaları Haberi

manisa altyapı çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Salihli ilçesinde Gökköy ve Başlıoğlu mahallelerinde muhtar ziyaretleri gerçekleştirdi. Mahallelerde sürdürülen hizmetleri inceleyen Arslan, muhtar ve vatandaşların taleplerini ilgili dairelere iletti.


Muhtarlıklar Daire Başkanı Arslan, Salihli’de altyapı çalışmaları devam eden mahalleleri ziyaret etti. Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren de programa eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi heyeti, Gökköy Mahalle Muhtarı Arif Biçer ve Başlıoğlu Mahallesi Muhtarı Tuncay Biçer ile bir araya geldi. MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından altyapı hizmetlerini inceleyen yetkililer, aksaklıklar yaşanan noktaları ilgili dairelere aktardı.


Arslan, Salihli turunda Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı da ziyaret etti. Kayınvalidesini kaybeden Kayda’ya üzüntülerini bildiren Arslan, başsağlığı ve sabır diledi.



Manisa Büyükşehir...