29 / 04 / 2024

Manisa Selendi altyapıya kavuşuyor!

Manisa Selendi altyapıya kavuşuyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü ilçelerde sürdürdüğü altyapı çalışmalarına Selendi ilçesinde de devam etti. Bu kapsamda Selendi ilçesi Çamköy Mahallesi Hasanlar yerleşkesinin kanalizasyona kavuşması için çalışmalar başlatıldı.




MASKİ Genel Müdürlüğü ilçelerde sürdürdüğü altyapı çalışmalarına Selendi ilçesinde devam etti. Bu kapsamda Selendi ilçesi Çamköy Mahallesi Hasanlar yerleşkesinin kanalizasyona kavuşması için çalışmalar başlatıldı. Selendi Eski Cami Mahallesi’nde ise yeni kanalizasyon döşeme çalışmalarına start verildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), altyapı çalışmalarına hız verdi. Özellikle kanalizasyon çalışmalarında ilerleme kaydeden MASKİ, Selendi ilçesindeki vatandaşları sevindirdi. Selendi Çamköy Mahallesi Hasanlar yerleşkesinde MASKİ ekipleri kanalizasyon döşeme çalışmalarına başladı. Mahallede kanalizasyon şebekesinin olmamasından dolayı sıkıntı çeken vatandaşlar, Büyükşehir sayesinde kanalizasyona kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Diğer yandan Selendi Eski Cami Mahallesi’nde de 300 metre kanalizasyon yenileme çalışması yapıldı. MASKİ’nin ilçelerde kanalizasyon döşeme çalışmalarını hızla sürdüreceği belirtilirken, özellikle kanalizasyonu olmayan yerlere öncelik verileceği ifade edildi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön