15 / 05 / 2024

Manisa projeleri 2015'in ilk toplantısında açıklandı!

Manisa projeleri 2015'in ilk toplantısında açıklandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı ilk toplantısına katıldı. Uzun, projeler hakkında bilgi verdi.



Koordinasyon Kurulu'nda konuşan Uzun, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılında hayata geçirmeyi planladığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı ilk toplantısında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlattı. 


Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, 2014 yılının son toplantısında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün sunum yaptığını hatırlatarak, 2015 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Uzun, "Bu yıl içerisinde başlanacak en önemli yatırımlardan bir tanesi Manisa Merkez Katı Atık Bertaraf ve Depolama tesisinde çalışmalar başlayacak. Bu yıl içerisinde ihalesi planlanıyor. Her şeyi tamamlandı şu anda ihale aşamasındayız. İhalenin tamamlanmasının ardından Uzunburun mevkiinde tesis için çalışmalar başlayacak' dedi. 


Manisa'nın Büyükşehir olması ile birlikte MASKİ Genel Müdürlüğü'nün kurulduğunu söyleyen Uzun, "MASKİ'nin yatırımları da tüm hızıyla sürüyor. Birçok ilçede atık su arıtma tesislerinin yapımı ile ilgili devam eden projeler var. Bunun dışında Salihli, Turgutlu, Saruhanlı, Alaşehir ve Akhisar ilçelerimizde kavşak projelerimiz var. Bunların da projeleri çizildi. Karayollarından onaylandı. Kavşak projelerinin de ihale aşamasına bu yıl içerisinde geçilecek" diye konuştu. 


Turgutlu Manşet Gazetesi


Geri Dön