29 / 07 / 2024

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Kirlilik Türkiye’de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz’den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze..." dedi.

Manisa projeleri 2015'in ilk toplantısında açıklandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yılı ilk toplantısına katıldı. Uzun, projeler hakkında bilgi verdi.

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa ve Denizli için müjdeler verdi!

Manisa ve Denizli’de mitingler düzenleyen Erdoğan, “Hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart’tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Büyükşehir ve ilçelerimizde başkanlarımızla el ele vererek kentlerimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz” diye açıklama yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Akhisar mitinginde halka hitap ederken, "İstanbul-İzmir Otoyolu aynı zamanda Manisa'nın projesi değil mi? Ey Bay Kemal, senin havsalan böyle bir şeyi alır mı? Sen hayal bile edemezsin. Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz" dedi...

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş Rize'nin projelerini inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Manisa Kent Hastanesi 2017'de tamamlanacak!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadelerde yapımı süren 558 yataklı Kent Hastanesi inşaatında inceleme yaptı. Manisa Kent Hastanesi 2017'de hizmete açılacak.

Manisa Şehzadeler'in yeni hastanesi Ekim 2017'de bitecek!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler ilçesinde yapımı devam eden 558 yataklı hastane inşaatında inceleme yaptı. Bektaş, Ekim 2017’de hastane inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Manisa Turgutlu'ya Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Boyacı ustası, 78 yaşındaki hayırsever İlhan Filiz Asılı, Turgutlu'ya kardeşi merhume Sevinç Asılı ile birlikte adının verileceği Aile Sağlığı Merkezi yaptırıyor. Asılı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile bu konuda protokol imzaladı.

Manisalı Romanlar Vali'den ev istedi!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avcı, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret ederek, roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Manisa'daki Romanlar ev sahibi olmak istiyor!

Manisa Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Avc, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek roman vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için yardımcı olmasını istedi.

Erdoğan Bektaş'tan Gediz Nehri çözümü!

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Kirlilik Türkiye’de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz’den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze..." dedi.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Haberi

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Kirlilik Türkiye'de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz'den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze. Bu yol haritasının şuanda bizim üzerinde yürüdüğümüz, bilebildiğimiz, yapabildiğimiz, uygulama kabiliyeti olan bir yol haritası olduğunu düşünüyoruz." dedi.


Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 2012 yılından itibaren nehir havzalarında kirliliğin önlenmesi için uygulanacak tedbirlere yönelik veri sağlanması amacıyla hazırlanan "Evsel ve Endüstriyel Kirlilik İzleme Programı" kapsamında 'Gediz Havzası Evsel ve Endüstriyel Kirlilik İzleme Programı Değerlendirme Çalıştayı'na katıldı.


Çalıştayda konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Türkiye tarımının yüzde 10'unu etkileyen bir problemden bahsedildiğini belirterek, gittikçe artan oranda yer üstü, yer altı sularının kirlenmesinden söz edilen büyük bir problem olduğunu...