03 / 05 / 2024

Manisa Saruhanlı'ya AVM müjdesi! 

Manisa Saruhanlı'ya AVM müjdesi! 

2021 yılında 23 projenin hayata geçeceğini söyleyen Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, bu projelerden birinin alışveriş merkezi inşaatı olduğunu dile getirdi. 



Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, 2021'de hayata geçecek projeler hakkında bilgi verdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; projeler hakkında bilgi veren 2021 yılı içinde rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında, seçim beyannamesinde de yer alan 23 kalem projeye başlayacaklarını söyledi. Belediye olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Bilgin, yeni yıl projeleri  hakkında bilgi verdi. 


Başkan Bilgin, “İlçe girişine alışveriş merkezi yapılacak. Yüksekokul binasının yapımı tamamlanacak. Hizmet binası yapılacak. Mıcır ve filler malzemesinin üretileceği taş ocağı hizmete açılacak. Sanayi sitesine dükkanlar eklenecek. Kavşak bölgesinde peyzaj düzenlemeleri başlayacak” dedi.

‘İlçe kalkınacak’ 

Saruhanlı’nın kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Bilgin, şu açıklamalarda bulundu: 

“İlçe merkezine bisiklet yolu kazandıracağız, ayrıca kır düğün salonu, kreş ve gündüz bakımevi yapılacak. İşçiler için kapalı ve ısıtmalı servis bekleme kabinleri yerleştirilecek, köylü pazarı kurulacak. Arazi yolları asfaltlanacak, ıslah çalışmaları devam edecek. Kilit Parke Taşı Üretim Tesisi kurulacak. Apak Mahallesi’nde Zeytin Alım Merkezi, Halitpaşa Mahallesi’nde de yeni sanayi sitesi hayata geçirilecek. Halitpaşa Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Parkı yenilenecek, canlı hayvan pazarı yapılacak. Azimli ve Tirkeş mahallelerine halı saha kazandırılacak. Dilek Mahallesi’ne düğün salonu ve ekmek fırını yapılacak, Ali Ziya Parlar Spor Kompleksi hizmete açılacak. Mütevelli Mahallesi’ne taziye evi ile kapalı pazaryeri Yapılacak, Hacırahmanlı Mahallesi’nde de kapalı pazaryeri yükselecek.”
 

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!


Geri Dön