28 / 04 / 2024

Manisa'da 3 ilçede acele kamulaştırma kararı!

Manisa'da 3 ilçede acele kamulaştırma kararı!

Salihli-Alaşehir-Kula İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı projesi için bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..



Manisa'da bazı gayrimenkuller için Salihli-Alaşehir-Kula İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla acele kamulaştırma kararı alındı.

 

Salihli-Alaşehir-Kula İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Manisa ili sınırları içerisinde yer alan taşınmazlar ile söz konusu proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları, enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

 

Bakanlar Kurulu'nun, Salihli-Alaşehir-Kula İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Manisa İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı için tıklayın

 


Geri Dön