13 / 05 / 2024

Manisa'daki atıl tesisler değerlendiriliyor!

Manisa'daki atıl tesisler değerlendiriliyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Uzan bu kapsamda Kırkağaça bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe belediyesinden devrolunan taşınmazların değerlendirilmesi noktasında incelemelerde bulundu.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde bulunan taşınmaz malların denetimini sıkı tutuyor. Bu kapsamda, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan, ilçe ziyaretlerini Kırkağaç ile sürdürdü. Daire Başkanı Uzan, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman’ı ziyaret ederek, ilçedeki taşınmaz mallar ile ilgili bilgi aldı. Hizmet binasında yapılan görüşmenin ardından, Uzan ve Duman, sahaya çıkarak Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ bünyesine devrolunan tesisleri gezdi.

Elde edilecek gelirler Manisalıların hizmetinde kullanılacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçe belediyelerinden bünyelerine geçen taşınmazları kullanıma açarak, kurum bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda, Kırkağaç’ta atıl durumda bulunan tesisleri ziyaret eden Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan, tesislerin doğru bir şekilde değerlendirilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Uzan, tesisleri değerlendirerek kurum bütçesine katkı sağlamanın yanı sıra tesislerden gelecek olan gelirlerin yine Manisalılara hizmet için kullanılacağını söyledi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön