25 / 07 / 2024

manisa büyükşehir kırkağaç yatırımları

manisa büyükşehir kırkağaç yatırımları

MASKİ Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Uzan bu kapsamda Kırkağaça bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe belediyesinden devrolunan taşınmazların değerlendirilmesi noktasında incelemelerde bulundu.

1936'da dünyanın en büyük oteli! 1200 odalı otel yaklaşık 50 milyon rubleye mal olmuş!

1936 yılında Moskova'da şehrin yeni açılmış dünyanın ise en büyük otelinin açılış töreni yapılmış.

Büyükşehirden tam 1.456 yeni konutluk yeni proje! Şehir hastanesine komşu dev projenin inşaatı resmen başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 1.456 konutluk dev projenin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. Şehzadeler ilçesinde yükselecek dev konut projesi 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Euro için tehlike çanları çalıyor! Hatice Kolçak büyük krizi açıkladı! Hazır olun...

Dolar, altın yatırımı ile ilgili tahminleri ile yatırımcıya seslenen altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak euro kurunda başlayan tehlikeye ve petroldeki yükselişe dikkat çekerek büyük krizi açıkladı.

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş büyük felaketi açıkladı! Koşun hemen bakın

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yükselişe geçen altın için Altın Kahini İslam Memiş büyük felakati açıkladı. Altının geri vites yapacağı tarih resmen belli oldu! Koşun, hemen bakın...

Dev banka iflas mı ediyor? Çok büyük zarar açıkladı!

Dünyanın en büyük bankalarından biri olan Credit Suisse için iflas iddiaları peş peşe geliyor… Banka yılın 3. çeyreğinde 4,04 milyar dolarlık zarar açıkladı.

Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez akaryakıt fiyatlarına gelecek büyük zammı açıkladı! Araç sahipleri hazırlıklı olun

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş petrol fiyatlarına büyük bir zammın geleceğini söyleyerek tarih verdi.

2022'de kripto paraları bekleyen büyük tehdit ne?

Laykon Bilişim, 2022 senesinde kripto paraları bekleyen büyük tehditleri açıkladı. Laykon Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, bu tehditlere yönelik alınacak önlemleri açıkladı. 

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Manisa Kırkağaç'a modern itfaiye binası inşa ediliyor! 

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kırkağaç Belediyesi ortaklığında ilçeye yeni itfaiye binası inşa ediliyor.

manisa büyükşehir kırkağaç yatırımları Haberi

manisa büyükşehir kırkağaç yatırımları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde bulunan taşınmaz malların denetimini sıkı tutuyor. Bu kapsamda, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan, ilçe ziyaretlerini Kırkağaç ile sürdürdü. Daire Başkanı Uzan, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman’ı ziyaret ederek, ilçedeki taşınmaz mallar ile ilgili bilgi aldı. Hizmet binasında yapılan görüşmenin ardından, Uzan ve Duman, sahaya çıkarak Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ bünyesine devrolunan tesisleri gezdi.

Elde edilecek gelirler Manisalıların hizmetinde kullanılacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçe belediyelerinden bünyelerine geçen taşınmazları kullanıma açarak, kurum bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda, Kırkağaç’ta atıl durumda bulunan tesisleri ziyaret eden Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Uzan, tesislerin doğru bir şekilde değerlendirilmesi için çalıştıklarını ifade etti. Uzan, tesisleri değerlendirerek kurum...