28 / 04 / 2024

Mantotherm yalıtımda yüzde 50 tasarruf dönemi başlatıyor

Mantotherm yalıtımda yüzde 50 tasarruf dönemi başlatıyor

Kütahya Yapı Kimyasalları'nın mantolama markası Mantotherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri, ısıtma ve soğutma giderlerinde yüzde 50' ye varan enerji tasarrufu garantisi veriyor



Kütahya Yapı Kimyasallarının mantolama markası Mantotherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri, ısıtma ve soğutma giderlerinde yüzde 50'ye varan enerji tasarrufu garantisi veriyor. Doğalgaz ve elektrik faturalarında yarı yarıya düşüş sağlayan sistem, yaşam alanlarında oluşan küflenme ve rutubetlenmenin önüne geçerek sağlıklı ve konforlu yaşam alanları sunuyor.         

Yalıtımda teknolojiyi modern mimari ile birleştiren Mantotherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri'nin 32. İstanbul Yapı Fuarı'ndaki standı büyük ilgi görüyor. Isıtma ve soğutma giderlerinde yüzde 50' ye varan enerji tasarrufu garantisi veren Mantotherm en çok toplu konut ve özel yapı projelerini yürüten firmalarca tercih ediliyor.

Öte yandan Mantotherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri, 32. İstanbul Yapı Fuarı'ndaki standında bu yıl dünya şampiyonu bir konuğu da ağırlıyor. Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner 8-9 Mayıs 2009 tarihlerinde 5. Salon 5220 nolu Kütahya Yapı Kimyasalları standında yapacağı show ile Mantotherm'in ısı yalıtım pazarına giriş vuruşunu gerçekleştirecek. 

Ziyaretçiler bilardoyu işin duayeninden izleme ve öğrenme şansını elde ederken, diğer yandan Mantotherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri hakkında geniş bilgi edinebileceklerler.


Geri Dön