16 / 05 / 2024

Manzara Adalar Kartal 975 adet daireden oluşuyor!

Manzara Adalar Kartal 975 adet daireden oluşuyor!

İş GYO'nun Kartal'da 5 yeni üniversiteye yakın lokasyonda yapılacak projesi 300 milyon dolarlık yatırımla başlıyor. Projede 957 daire var. Proje, 313 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip..



İş GYO, Kartal'daki yeni projesi Manzara Adalar, 3 bin üniversite öğrencisinin öğrenim göreceği lokasyonun merkezinde yer alıyor. Toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, restoran, kafe, market alanlarıyla da her ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlanmış. 


ADLİYEYE DE YAKIN 

Projeyi anlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Projemizin yer aldığı Kartal ilçesi, 3. Köprü'nün yanı sıra metro projesi ile birlikte son dönemlerde öne çıkan bir bölge oldu. Marmaray'ın tamamlanmasıyla birlikte bölge, Avrupa yakasıyla daha entegre hale geldi. Kartal, İstanbul genelinde yatırım yapılabilecek, gelecek vaat eden ilçeler arasında gösteriliyor. Ayrıca Avrupa'nın en büyük adliye sarayının da Kartal ilçe sınırları içinde olması, bölgeyi cazip kılan etkenlerden biri" dedi. Proje bölgesine karayolu, metro ve denizyolu ile kolaylıkla erişim sağlanabildiği söyleyen Tanes, "Bölgedeki beş üniversitenin yanı sıra Marmara Üniversitesi'nin fakülte ve birimleri projemize sadece 9 kilomekre mesafede Maltepe Başıbüyük'teki 3 bin dönümlük yeni kampusune taşınıyor ve bölgedeki mevcut 7 hastaneye üniversitenin hastanesi de ekleniyor. Tüm bunlar fevkalade artı değerler olarak projenin lokasyonunu benzersiz kılıyor" diye konuştu. Tanes, şöyle devam etti: "İş GYO olarak gerçekleştirdiğimiz bütün projelerimiz, bölgelerin sosyal ve fiziksel çehresini değiştiren yatırımlarımız, sadece projelerimizin merkezinde oturanlara değil, civar bölgelerde yaşayanlara da sosyal ve kültürel yönden hizmet veriyor." 


975 ADET DAİRE BULUNUYOR 

Manzara Adalar projesinde 975 adet daire bulunuyor. Sahil şeridine arabayla 5, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar'da, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi bulunuyor. Tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidatları azaltıcı etki sağlıyor.


Sabah


Geri Dön