03 / 05 / 2024

Manzara Adalar Kartal'da 267 bin TL'den başlıyor!

Manzara Adalar Kartal'da 267 bin TL'den başlıyor!

Firma: İş GYO

Proje: Manzara Adalar

İŞ GYO'nun yeni projesi 'Manzara Adalar' satışa çıktı. Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken ve 300 milyon dolarlık yatırım değeri bulunan projede daire fiyatları ise 267 bin liradan başlıyor...



İŞ GYO, Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde 3'ü konut, 2'si ofis toplam 5 blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, 975 adet ve stüdyo daireden 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. 300 milyon dolar yatırım değerine sahip 'Manzara Adalar', yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odalan, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile müşterilerin karşısına çıkıyor. 


Proje 2 bin 500 m2'lik sosyal tesis alanının yanı sıra depo, dairelerde 24 saat enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. Projede stüdyo daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarken, 1+1'ler 342 bin 100 TL, 2+1'ler 577 bin TL, 3+1'ler 896 bin TL, 4+1'ler ise 1.518 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Önemli lokasyon 

Projenin tanıtım toplantısında konuşan  İş GYO  Genel Müdürü Turgay Tanes "Kartal, İstanbul genelinde yatırım yapılabilecek ilçeler arasında. Ayrıca Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'nm ilçe sınırları içinde olması bölgeyi cazip kılıyor. 3.5 milyon metrekarelik alanı kapsayan Kartal, kentsel dönüşüm projesi ilçedeki beklentiyi artırmıştır. Proje bölgesine karayolu, metro ve denizyolu ile erişim sağlanabildiği gibi proje havaalanına da yakındır. Bölgedeki beş üniversitenin yanı sıra Marmara Üniversitesi'nin fakülteleri projemize 9 km. mesafede Maltepe Başıbüyük'teki 3 bin dönümlük yeni kampüsüne taşınıyor ve bölgedeki mevcut 7 hastaneye üniversitenin hastanesi de ekleniyor" diye konuştu. 


Star


projeye sor



Geri Dön