30 / 04 / 2024

Manzara Adalar'da satışlar sürüyor!

Manzara Adalar'da satışlar sürüyor!

İŞ GYO'nun 300 milyon dolarlık yatırım değerine sahip yeni projesi Manzara Adalar'ın satışa çıkan kısmının yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini Ant Yapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları ise Nisan ayında başladı.



İŞ GYO'nun 300 milyon dolarlık yatırım değerine sahip yeni projesi Manzara Adalar'ın satışa çıkan kısmının yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini Ant Yapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları ise Nisan ayında başladı. Proje; Kartal'da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşuyor. Toplam 975 adet konutun olduğu Manzara Adalar'da stüdyodan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 15 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman tarafından tasarlandı. Proje, internet ortamında 3 boyutlu olarak gezilerek, haritadaki gerçek konumunda ve tüm detaylarıyla görülebiliyor. ' Peşinde yüzde 8 indirim Manzara Adalar'da konut sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar da sunuluyor. Projede, peşin ödemelerde yüzde 8 indirimin yanı sıra, bin 639 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de mevcut. 


Yeni projeler yolda 

İş GYO'nun yıllık kira geliri 53 milyon dolara ulaştı. Bu rakamı 3 yıl içinde 110 milyon dolara çıkaracaklarını açıklayan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "önümüzdeki yıl ilk çeyreğe kadar 600 milyon dolarlık yatırımlarımızı tamamlamış olacağız.  Tuzla'da Çınarlıbahçe Konutları'nda 476 üniteden sadece 9'u satılamadı.  Tuzla'daki Teknoloji Merkezi'nin ofis ve ticari üniteler bölümünü Haziran'da, İş Bankası'na devredilecek kısmı ise Ağustos'ta tamamlanıyor. Ayrıca İzmir'de Ege Perla projesi de teslimi gerçekleşecek projeler arasında. Yüzde 70'i satıldı.  Dairelerin metrekare satış fiyatı 3 bin 400 dolarlara dayandı" dedi. Bu sene ayrıca Nef ile Topkapı'da 1.1 milyar lira yatırım değerindeki karma projeye başlayacaklarını belirten Tanes, "özetle bu sene İstanbul'da 2 milyar liralık projeye daha başlıyoruz" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön