07 / 05 / 2024

Mapic Fuarı, 14-16 Kasım'da sektörü Cannes'da buluşturacak!

Mapic Fuarı, 14-16 Kasım'da sektörü Cannes'da buluşturacak!

Mapic fuarına Öncüoğlu Mimarlık, Saf Gayrimenkul, Varyap–Gap Ortak Girişimi, Rönesans standla katılım gösterecek



Alkaş Fuarcılık’ın Türkiye Temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic, 14-16 Kasım 2012 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açıyor. 


MAPIC, alışveriş merkezi yatırımcıları, proje ve gayrimenkul geliştirme şirketleri ve perakendecileri buluşturarak, yeni iş olanaklarına ve bağlantıların kurulmasına fırsat yaratıyor.  Gayrimenkul ve perakende sektörünün uluslararası anlamda en önemli organizasyonu olan MAPIC, 67 ülkeden 8000 katılımcı, 2300 uluslararası perakendeci, 840 öncü yatırımcı, 685 fuar katılımcısı ve 300 yeni perakende markasını bir araya getiriyor. 


Mapic Fuarı, 14-16 Kasım da sektörü Cannes da buluşturacak!


Mapic fuarına Öncüoğlu Mimarlık, Saf Gayrimenkul, Varyap–Gap Ortak Girişimi, Rönesans standla katılım gösterirken;  Mavi, Aydınlı, Teknosa, Defacto, LCW, Penti, TSKB, Metro Grup, Little Big, Fiba Grup, SMYK, Toyzshop, Collezione, Colins ve Entegre Proje Yönetim gibi önemli firmalar ise fuara ziyaretçi olarak katılım göstermektedir. 


Fuarda jüri tarafından seçilen firmalar, uluslararası platformda gerçekleştirecekleri 7 dakikalık sunum ile marka ve projelerini tanıtıp, uluslararası perakende ve gayrimenkul firmalarıyla tanışma fırsatı yakalarken, en son proje ve trendleri de keşfedecekler. Siz de bu platformda yer almak için 5 Eylül 2012 tarihine kadar başvurularınızı yapabilirsiniz


Mapic Fuarı, 14-16 Kasım da sektörü Cannes da buluşturacak!


Sektörün önde gelen temsilcileri ile buluşabileceğiniz, birebir görüşmelerle kurumsal ağınızı global anlamda geliştirebileceğiniz bu fuarda, siz de firmanızı standınızda tanıtarak ya da ziyaretçi olarak katılarak, sektörün karar alıcıları ile buluşabilirsiniz. MAPİC, erken rezervasyon fırsatı ile katılımcılarına indirimli avantajlar sunuyor. 

Mapic ile ilgili detaylı bilgiye, www.mapic.com adresinden ulaşabilirsiniz.


MAPİC 


Dünyanın en büyük uluslar arası gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic, 2006 yılından beri Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenmektedir. Yerel pazarlara odaklanan, yeni iş olanakları arayan 2.000’in üzerinde perakendeciye ev sahipliği yapan Mapic; alışveriş merkezi yatırımcılarını, mimarları, proje ve gayrimenkul geliştirme şirketlerini ve perakendecileri bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına fırsat yaratmaktadır. Mapic firmadan firmaya profesyonel bilgi çözümleri sunan, Reed Midem tarafından organize edilmektedir. Reed Midem, 1989 yılından bu yana, gayrimenkul sektörü için, büyük fuar ve konferans organizasyonlarını hayata geçirmektedir.2006 yılından bu yana Alkaş Perakende Hizmetleri ise Mapic’in Türkiye Temsilciliği görevini başarıyla yürütmektedir.


Geri Dön