14 / 05 / 2024

MAPIC ödül törenine son başvuru 9 Eylül'de!

MAPIC ödül törenine son başvuru 9 Eylül'de!

Alkaş Perakende Hizmetlerinin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC, bu yıl da sektörün en iyilerini ödüllendiriyor



Alkaş Perakende Hizmetlerinin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC, bu yıl da sektörün en iyilerini ödüllendiriyor. MAPIC ödüllerine başvuru ücretsiz. Katılım için son tarih ise 9 Eylül 2011.
 
17 Kasım 2011 gecesi gerçekleşecek ödül töreninde En İyi Yeni Perakende Konsepti, En İyi Perakende Yatırımcısı, En Çok Büyüme Gösteren Perakendeci ve Şehir Merkezinde Yer Alan En İyi Perakendeci olmak üzere 4 ana kategoride ödüllerin verileceği gece de, iki özel jüri ödülü de sahiplerini bulacak. Jüri Özel Ödülü jürinin en çok beğendiği perakendeci veya projeye verilirken bir diğeri olan Yılın Profesyoneli ödülü ise İtalyan perakende sektöründen bir markaya verilecek.
 
Yarışmaya katılmak isteyen tüm firmalar, 4 farklı kategoride 3 projeyle yarışma hakkına sahip olacak. Jürinin her kategori için seçeceği üçer aday arasından kazanan firma, yüzde 50 jüri, yüzde 50 katılımcılar tarafından yapılacak oylama sonucu belirlenecek. 
 
 
MAPİC:
Dünyanın en büyük uluslar arası gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic, 2006 yılından beri Fransanın Cannes kentinde düzenlenmektedir. Yerel pazarlara odaklanan, yeni iş olanakları arayan 2.000in üzerinde perakendeciye ev sahipliği yapan Mapic; alışveriş merkezi yatırımcılarını, mimarları, proje ve gayrimenkul geliştirme şirketlerini ve perakendecileri bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına fırsat yaratmaktadır. Mapic firmadan firmaya profesyonel bilgi çözümleri sunan, Reed Midem tarafından organize edilmektedir. Reed Midem, 1989 yılından bu yana, gayrimenkul sektörü için, büyük fuar ve konferans organizasyonlarını hayata geçirmektedir.2006 yılından bu yana Alkaş Perakende Hizmetleri ise Mapicin Türkiye Temsilciliği görevini başarıyla yürütmektedir.
 www.mapic.com


Geri Dön