27 / 04 / 2024

Mar Yapı G-YOO projesinde satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Mar Yapı G-YOO projesinde satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçirdiği G - YOO Inspired by Starck projesinde dairelerin yüzde 45’ini 4 ayda sattı. Proje, 17 bin 226 metrekare alana sahip..



Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçirdiği G - YOO Inspired by Starck projesinde dairelerin yüzde 45'ini 4 ayda sattı. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök konuyla ilgili olarak, "Aslına bakarsanız lansman öncesi topladığımız ön talepler, bize bu satışın sinyallerini vermişti. Çünkü ilk satış hedefimizin çok üzerinde ön talep almıştık. Şu anda keyifli bir dönem yaşıyoruz. Gördük ki bu ülkede ihtiyaçlara cevap veren, kaliteli projeler geliştirdiğinizde verdiğiniz emek karşılıksız kalmıyor. O nedenle çok mutluyuz" dedi.


Toplam 17.226 metrekare üzerinde yükselecek olan G - YOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli'de çok merkezi bir konumda bulunan G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak. Metrekare fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlayacak.


Posta


Geri Dön