25 / 05 / 2024

Maraş'ta 22 yıl önce temeli atılan lisenin inşaatı başladı!

Maraş'ta 22 yıl önce temeli atılan lisenin inşaatı başladı!

Maraş'ın Fatmalı Mahallesi halkı, 22 yıl önce temeli atılarak atıl durumda bırakılan lisenin tamamlanması için eylem yaptı.




Maraş'ın Fatmalı Mahallesi halkı, 22 yıl önce temeli atılarak atıl durumda bırakılan lisenin tamamlanması için eylem yaptı. Maraş’ın merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Fatmalı Mahallesinde halk, dönemin Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam tarafından 1994'te temeli atılan ve atıl durumda bulunan lise inşaatının önünde eylem yaptı. Çocuklarının taşımalı sistemle başka okula gittiklerini söyleyen mahalle halkı, okulun bir an önce tamamlanmasını istedi.


'Fatmalı Mahallemize lise istiyoruz', 'Biz okumak istiyoruz, siz okulumuzu yapmıyorsunuz' yazılı dövizlerle eylem yapan halk adına konuşan Fatmalı Mahallesi Muhtarı Şeref Kalay, “Mahallemizde çok büyük bir okul sorunumuz var. Mahalle sakinleri burada bir okulun yaptırılmasını istiyor. Buradan yetkililere sesleniyorum; bizim mahallemizde temeli atılan okulumuzun tamamlanmasını istiyoruz. Çocuklarımız taşımalı eğitimle okuyor” dedi. 


Evrensel 



Geri Dön