01 / 05 / 2024

Market alışverişinde büyük fırsat! Halk Market’te direkt üreticiden alma fırsatını kaçırmayın! İşte fiyat listesi!

Market alışverişinde büyük fırsat! Halk Market’te direkt üreticiden alma fırsatını kaçırmayın! İşte fiyat listesi!

Geçen yıl İBB tarafından hizmete açılan Halk Market, ülke genelinde çeşitli kooperatiflerin ürünlerini aracısız olarak tüketiciye ulaştırıyor. Aracıyı ortadan kaldırdığı için fiyatları piyasa marketlerine göre daha uygun olan Halk Market, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl hayata geçirdiği İBB Halk Market’e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İBB Halk Market online alışveriş sitesinde, 22 farklı şehirden 600’den fazla ürün direkt üreticiden tüketiciye satışa sunuluyor.

Market alışverişinde büyük fırsat! Halk Market’te direkt üreticiden alma fırsatını kaçırmayın! İşte fiyat listesi!

Üretici ve kadın kooperatiflerini desteklemek amacıyla Temmuz 2022 tarihinde hizmete giren İBB Halk Market’te tüketiciler çeşitli ürünleri direkt üreticiden almanın yanı sıra düzenlenen çeşitli indirim kampanyalarından da yararlanma fırsatını yakalıyor.

FARKLI ÜRÜN SEÇENEKLERİ

Halk Market’de temel gıda, kahvaltılık, atıştırmalık, zeytinyağı, içeçek ve kozmetik alanında farklı ürün seçenekleri yer alıyor. İBB bu projeyi hem halkın yeterli ve dengeli beslenebilmesi hem de gıda güvencesinin sağlanması adına tarım topraklarımızın korunması ve üretim süreçlerine katılması amacıyla hayata geçirmişti.

İBB Halk Market e-ticaret projesi, çiftçilere ortağı oldukları kooperatifler aracılığıyla ürünlerinin pazarlanması konusunda destek olunması için Temmuz 2022 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirak şirketi İSYÖN İstanbul Yönetim Yenileme şirketi tarafından başlatılmıştı.

Halk Market'te zeytinyağı, peynir, çay, kırmızı mercimek, kuru fasulye ne kadar? İşte fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön