28 / 04 / 2024

Markete gittiğinizde gözleriniz fal taşı gibi açılacak! Sadece 25 TL harcamanız yeterli

Markete gittiğinizde gözleriniz fal taşı gibi açılacak! Sadece 25 TL harcamanız yeterli

ŞOK marketler, sadece 25 TL ve üzeri alışveriş şartıyla birçok üründe büyük indirime gidiyor. Bu ürünlerin neler olduğu merak ediliyordu ancak indirime gidilen ürünler çok geçmeden belli oldu.



Türkiye'de ekonominin kötüleşmesinin ardından vatandaşlar da marketlerin yaptıkları indirimleri dört gözle takip etmeye başladı. Marketler de vatandaşların indirimlere olan ilgisini bilmeleri nedeniyle sık sık indirim gerçekleştiriyor. ŞOK marketlerde de sadece 25 TL üzeri alışveriş şartıyla birçok ürün indirime sokuldu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön