28 / 04 / 2024

Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak!

Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak!

Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayhan "Marşandiz yapı ve teknik olarak inşaat alanındaki tecrübelerini şimdi Türkiye'nin gururu Eskişehir'e taşımak için Ihlamurkent' seçti. Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak" dedi



Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayhan "Marşandiz yapı ve teknik olarak inşaat alanındaki tecrübelerini şimdi Türkiye'nin gururu Eskişehir'e taşımak için Ihlamurkent' seçti. Markiz Ihlamurkent ile Eskişehir ilkleri yaşayacak" dedi Adnan Ayhan tarafından kurulan Marşandiz Yapı A.Ş. kısa zamanda Türkiye'nin önde gelen projelerine imza attı. Marşandiz Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayhan, "Kalite, sağlamlık, yenilikçilik vizyonumuz ile Markiz Ihlamurkent projemizi değerli Eskişehirliler'in beğenisine sunuyoruz" dedi. Markiz Ihlamurkent projesinin şimdilik 5 etaptan meydana geldiğini ve yaklaşık 600 konut ve iş yerinden oluştuğunu belirten Adnan Ayhan, "Markiz Ihlamurkent projesiyle Eskişehir pek çok ilki yaşamaya başladı. Markiz Ihalamurkent'te mutfaklarımızda bulunan tüm ankastre ürünler daire sahiplerine hediye ediliyor. Aynı zamanda her blokta ortak kat bahçeleri ve hobi odaları bulunuyor. Ayrıca tüm daireler, Markiz Ihlamurkent'te muhteşem bir peyzaja bakıyor. 


Salon camlarında tam cephe cam kaplama... Markiz Ihlamurkent'te, daire sahipleri salonlarında muhteşem peyzaj manzarasına hakim... 1. etapta süs havuzunu seyreden daire sahipleri, 2. etapta ise muhteşem peyzaj ile beraber açık havuzun keyfini çıkarıyor. 

Her daireye 1 adet kapalı otoparkın da sunulduğu projede kapalı otoparktan bina içine direkt olarak geçiş imkanı sunuluyor" diye konuştu. 


Her geçen gün etap sayısını artıran Markiz Ihlamurkent'te, her Markizlhlam Eskişehirli bir gün mutlaka Marşandiz Yapı A.Ş.'niıı bir dairesinde oturacak prensibiyle inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor, inşaat sektöründe hep ilkleri ve en iyisini yapmayı hedefleyen Marşandiz Yapı A.Ş., şimdiye kadar Türkiye'nin dört bir yanında yüzlerce konut ve iş yerinin inşaatını gerçekleştirdi. Yapımı tamamlandığında Ankara'nın en yüksek yaşam kulesi olan Okyanus Plaza Eıyaman (28 kat), yüzlerce dünya markasının şehre ilk mağazasını açtığı Çankırı'nın ilk ve tek alışveriş merkezi olan Yunus AVM. yüzlerce dükkan ve tesisten oluşan Eryaman Ankara'nın yaşam kompleksi Dolphin AVM ve Flipper Life Center, yine Türkiye standartlarının üzerinde inşaat kalitesi ile Çankırı Şehirlerarası Otobüs Terminali inşaatı bunlardan bazıları... Grup olarak inşaatın yanı sıra perakende, imalat, madencilik sektörlerinde 3 binin üzerinde personel ile ülkemize değer katan markaları çıkarmanın gururunu yaşıyoruz." 


Posta Şehir 


Geri Dön