05 / 05 / 2024

Marmara Kule projesinde 240 adet home ofis yer alacak!

Marmara Kule projesinde 240 adet home ofis yer alacak!

İstanbul Kartal'da Gizoto ortaklığı ile Marmara Kule projesini inşa etmeye hazırlanan Yasin Işık İnşaat, tek bloktan oluşacak bu projede 240 adet home ofis yapmayı tasarlıyor



İstanbul Kartal'da Gizoto ortaklığı ile Marmara Kule projesini inşa etmeye hazırlanan Yasin Işık İnşaat, tek bloktan oluşacak bu projede 240 adet home ofis yapmayı tasarlıyor Yapı sektöründe 22 yıllık geçmişiyle Adana'mn en köklü firmalarından olan Yasin Işık Gayrimenkul inşaat, yaratıcı tasarımlarıyla Adana'mn en seçkin inşaat projelerinde yer almaya devam ediyor. Yasin Işık İnşaat'm temelleri bir aile şirketi olarak 1992 yılında Işık İnşaat bünyesinde atıldı. 2003 yılında Platin İnşaat ve 2009 yılında da Birikim İnşaat ortaklık yapısıyla birçok proje yapıldı. 2005 yılında Yasin Işık İnşaat ismi ile yola devam eden firma, Adana'da birçok projeye imza attı. 


Yaptığı yatırımları artık  Adana  ile sınırlamayan firma, İstanbul'da yeni bir projeye başladı. 240 daireli proje 150 milyon TL'nin üzerinde bir yatırımla hayata geçecek. Deniz manzaralı ve adaları gören projenin mimarisi ise çok farkh. Projenin içerisinde sosyal tesisleri, havuzu, fitness salonları, cafeler yer alacak. Tek blok şeklindeki proje, Yasin Işık İnşaat ve Gizoto ortaklığının bir ürünü olacak. 


Yıllardır Adana'mn en iyi projelerine öncülük eden Yasin Işık İnşaat, Adana'yı daha da ileri taşıyacak, yaratıcı fikirleriyle tasarım mimarisi olan projeler yapmayı hedefliyor. İnşaatı süren ancak satışlarına başlanan Huzurevleri'nde konumlandırılan ve iki bloktan oluşan 'Işık Apartmanı' konforlu ve rahat yaşamı tercih edenler için tasarlandı. Bir diğer proje olan 'Işıkkent' ise şehrin merkezi bir konumunda yükseliyor. Proje, güneyi açık üç cepheli, iki bloktan meydana gelen, 2+1 ve 4+1 seçenekli lüks dairelerden oluşuyor. 


Yasin Işık İnşaat&Dönmez Yapı ortaklığı ile 2011 yılında tamamladıkları 'Birikim Villaları'mn şehrin karmaşasından uzakta, doğal hayat tasarımlan, sosyal alam, çevre düzenlemesiyle Adana'mn en önemli projelerinden birine ev sahipliği yaptı. Birikim İnşaat'ın devamı olan "Birikim Residence' projeleri de konum olarak Mavi Bulvar'da yer alıyor. Bu proje 5+1 kapasitesiyle ferah bir ev isteyenlerin tercihi olacak. Bu proje için örnek daire hazırlığı yapan firma, birkaç ortakla birlikte kurulan TMT Grup firması ile Adana'da itibar gören projelerin başında gelen 'Göl Vadi Evleri' ve 'Göl Vadi Residence' projelerini tamamlandı. Şimdi de Türkmenbaşı Bulvarı'nda başlanan 104 konut ve ofisten oluşan 'Parklife Evleri'nin tamamlamaya hazırlanan firma, 2014 yılında ise Süleyman Demirel Bulvarı'nda yeni bir projeye başlayacak. 


Dünya Sektörel Ek 


Marmara Kule Kartal iletişim:

Tel: 0216 574 35 37

Web: www.gizpainsaat.com


Geri Dön