18 / 05 / 2024

Marmara Kule proje detayları

Marmara Kule proje detayları

İstanbul Kartal'da Gizoto ortaklığı ile Marmara Kule projesini inşa etmeye hazırlanan Yasin Işık İnşaat, tek bloktan oluşacak bu projede 240 adet home ofis yapmayı tasarlıyor

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Çankaya Sisa Kule'de 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Sisa Kule projesi 270 adet home office 30 adet ticari alandan meydana geliyor. Sisa Grup imzasını taşıyan proje Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Elit Yapı proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ataman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal Teras Kule proje fiyatları 2017!

Toplam 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden oluşan Teras Kule projesinde teslimlerin 30 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Kartal Teras Kule proje fiyatları 2017...

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi'nden Beylikdüzü'nde yeni proje!

İhlas Pazarlama, İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve İhlas Yapı Turizm'in pay sahibi olduğu İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi kuruldu.İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi, Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki arsasında 1.200 konutluk yeni proje geliştirecek.

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi, Marmara Kule'nin tercihi!

Kartal’ın en avantajlı lokasyonunda konumlandırılan Marmara Kule’nin tercihi yüksek yapı inşaatlarının maksimum güvenlikle ve her türlü hava koşulunda aksamadan gerçekleştirilmesi sağlayan, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi oldu.

Adam Kule Maltepe ödeme kampanyası 2017!

Adam Kule Maltepe ödeme kampanyası kapsamında 10 bin TL peşinatla ödeme fırsatı sunuluyor. Adam Kule proje fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Kartal Marmara Kule Business'ın yüzde 45'i satıldı!

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, 2016'da yaşanan ekonomik ve toplumsal olaylara rağmen Marmara Kule Business'ta yaptıkları özel kampanyalar ve anlaşmalı faiz oranları ile 2016 hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Huzurlu Marmara proje fiyatları!

Huzurlu Marmara proje fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Huzurlu Marmara projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara ve Prens Adaları manzarasına sahip olan Marmara Kule projesinde 36 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. Peki Marmara Kule Business ne zaman bitecek?

Marmara Kule proje detayları Haberi

Marmara Kule proje detayları

İstanbul Kartal'da Gizoto ortaklığı ile Marmara Kule projesini inşa etmeye hazırlanan Yasin Işık İnşaat, tek bloktan oluşacak bu projede 240 adet home ofis yapmayı tasarlıyor Yapı sektöründe 22 yıllık geçmişiyle Adana'mn en köklü firmalarından olan Yasin Işık Gayrimenkul inşaat, yaratıcı tasarımlarıyla Adana'mn en seçkin inşaat projelerinde yer almaya devam ediyor. Yasin Işık İnşaat'm temelleri bir aile şirketi olarak 1992 yılında Işık İnşaat bünyesinde atıldı. 2003 yılında Platin İnşaat ve 2009 yılında da Birikim İnşaat ortaklık yapısıyla birçok proje yapıldı. 2005 yılında Yasin Işık İnşaat ismi ile yola devam eden firma, Adana'da birçok projeye imza attı. 


Yaptığı yatırımları artık Adana ile sınırlamayan firma, İstanbul'da yeni bir projeye başladı. 240 daireli proje 150 milyon TL'nin üzerinde bir yatırımla hayata geçecek. Deniz manzaralı...