02 / 05 / 2024

Marmaroom projesinde daire teslimleri Şubat ayında!

Marmaroom projesinde daire teslimleri Şubat ayında!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Toplam 300 adet konuttan meydana gelen Marmaroom Evleri'nde daire fiyatları 215 bin liradan başlıyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...



Marmaroom projesinde açık kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, squash, masa tenisi, basketbol, tenis, açık ve kapalı spor alanları, fitness merkezi, sauna ve masaj salonu, kafeterya, kreş, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirlen  Marmaroom  Konutları İstanbul Anadolu yakasında Maltepe yer alıyor. Projede tapu teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Marmaroom Maltepe Rezidans 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor.


Marmaroom Maltepe Konutları D-100 (E-5) karayolu ve Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına 4 dakika, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne ise sadece 10 dakika mesafede konumlanıyor.


3 blok halinde 300 adet konuttan meydana gelen Marmaroom Residence daire fiyatları 215 bin liradan geliyor. Marmaroom teslimleri ne zaman sorusuna Şubat ayı yanıtı veriliyor.


Marmaroom Evleri nerede?

Adres: Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi, Çağlayan Sokak Maltepe / İstanbul


Maltepe Marmaroom iletişim

Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön