02 / 05 / 2024

Marmaroom'da tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim!

Marmaroom'da tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Teslimlerinin Şubat ayında yapılması planlanan Marmaroom projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 235 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı  Marmaroom  projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


3 blok halinde inşa edilen Marmaroom Evleri  Evko Meot İnşaat  imzası taşıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 300 adet daireden meydana gelen Marmaroom Maltepe Konutları deniz ve adalar manzarasına hakim olarak yükseliyor. Marmaroom Maltepe teslimleri ne zaman sorusuna Şubat ayı yanıtı veriliyor.


Marmaroom Maltepe ödeme koşulları kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ayrıca yüzde 25 peşinattan sonra kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Marmaroom Maltepe güncel fiyat listesi!

1 oda 1 salon daireler 235 bin TL'den

2 oda 1 salon daireler 295 bin TL'den

3 oda 1 salon daireler 600 bin TL'den başlıyor.


Marmaroom sosyal olanakları arasında çocuk havuzu, squash, kafeterya, kreş, masa tenisi, açık kapalı yüzme havuzu, basketbol, fitness merkezi, masaj salonu, oyun alanları ve sauna bulunuyor. 


Maltepe Marmaroom Evleri iletişim

Telefon:: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön