05 / 05 / 2024

Mart ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatıyor!

Mart ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu milyonlarca kişinin merakla beklediği bursa ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, 6 Mart-10 Mart 2022 tarihleri arasında TC kimlik numarasının son hanesine göre mart ayı burs ve kredi ödemelerinin yapılacağı tarihler de açıklandı.

Mart ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatıyor!

Söz konusu konu ile ilgili olarak açıklanan detaylara göre, TC kimlik numarasının sonu "0" olanlar bugün, "2" olanlar yarın, "4" olanlar 8 Mart, "6" olanlar 9 Mart, "8" olanlar da ödemelerini 10 Mart 2022 tarihinde alacak.

Peki burs ve kredi ödemeleri ne kadar? Burs ve kredi ödemeleri için hesaplara ne kadar yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön