18 / 05 / 2024

Mart ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatıyor!

Mart ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.



2022 KYK BURS/ KREDİ ÖDEMELERİ NE KADAR?

<#esim3>
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burs ve kredi ödemeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirmişti: “Geçtiğimiz yıl lisans öğrencilerine aylık 650 lira, yüksek lisans öğrencilerine 1.300 lira, doktora öğrencilerine 1.950 lira burs veya kredi vermiştik. Önümüzdeki yıl bu rakamları lisans öğrencilerinde 850 liraya, yüksek lisans öğrencilerinde 1700 liraya, doktora öğrencilerinde 2 bin 550 liraya çıkartıyoruz.” 

 

2022 KYK burs ve kredi ücretleri açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön