22 / 05 / 2024

Marta, kışın pencere açmadan havanın tazelenmesini sağlıyor!

Marta, kışın pencere açmadan havanın tazelenmesini sağlıyor!

Akcor Havalandırma Sistemlerinin sunduğu 2VV Marta  havalandırma ünitesi, soğuk havalarda cam açmadan iç ortamdaki havayı tazelerken, sıcaklığı muhafaza ediyor



Soğuk kış günlerinde kapalı alanları havalandırmak için uygulanan yöntemler, içerideki havanın soğumasına neden oluyor. Akcor Havalandırma Sistemlerinin sunduğu 2VV Marta  havalandırma ünitesi, soğuk havalarda cam açmadan iç ortamdaki havayı tazelerken, sıcaklığı muhafaza ediyor.

Akcor Havalandırma Sistemlerinin distribütörlüğünü yaptığı 2VV Marta Havalandırma Üniteleri, kış aylarında pencere açılmadan kapalı mekanlara temiz hava girmesini sağlıyor. Dış ortamdaki toz, kir ve mikropların içeri girmesini engelleyen 2VV Marta havalandırma üniteleri insan sağlığı ile de dost. Akcor 2VV Marta havalandırma üniteleri havayı temizlerken içerde bulunan sıcak havayı muhafaza ediyor, kullanıcı dostu yapısıyla enerji tasarrufu sağlıyor.

2VV Marta, genellikle otel odaları, apartman, restoranlar, fitness merkezleri gibi kapalı alanların havalandırılmasında kullanılıyor. Akcor 2VV Marta havalandırma üniteleri, dışarıdan temiz havayı içeriye alırken, iç ortamdaki kötü havayı filtreleyerek  temizliyor. Bu şekilde hava ısıtılarak filtreleniyor. Arındırılmış hava ise alana dağıtılıyor.

Akcor 2VV Marta havalandırma üniteleri, yüksek hava akım performansı sağlarken kullanıcısına enerji tasarrufu kazandırıyor. Uygulama kolaylığının yanı sıra yatırım maliyetini en aza indiren ürün, ister evlerde ister geniş alanlarda ve idari binalarda mekanın havalandırılmasına yönelik imkan sunuyor.

Teknik Özellikler:
 Maksimum hava kapasitesi: 120 m3/S
 Entegre elektrikli ısıtıcı
 Entegre karıştırma valfı
 Üç kademeli hız kontrolü
 Sessiz ve ekonomik çalışma
 Uzun hizmet ömrü

2VV Marta Havalandırma Üniteleri için Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 498 EURO + KDV
Editöre Not: 2VV Markası Türkiye Distribütörlüğü Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünler San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılmaktadır.

 


Geri Dön