06 / 05 / 2024

Martı, Doğu Akdeniz Fuarında ziyaretçilerini bekliyor!

Martı, Doğu Akdeniz Fuarında ziyaretçilerini bekliyor!

Turizm sektörünün en önemli buluşma adreslerinden Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT İstanbul, Beylikdüzü Fuar Alanı'nda 15. kez dünya çapındaki turizm profesyonelleriyle buluştu  



Martı Otel İşletmeleri, dünyanın en büyük altıncı turizm fuarı olan EMITT Fuarı"nda yerini aldı. Fuarın bölge açısından önemli bir işlevi yerine getirdiğini ve katılımın her sene daha da arttığını gözlemlediklerini söyleyen Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Emre Narin yeni sezona ilişkin beklentilerini açıkladı.

Turizm sektörünün en önemli buluşma adreslerinden Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT İstanbul, Beylikdüzü Fuar Alanı'nda 15. kez dünya çapındaki turizm profesyonelleriyle buluştu. Dünya genelinde yaşanan ekonomik krize rağmen, Türk turizm sektörünün % 10“12 büyümeye devam edeceği konusunda öngörüde bulunan Martı Otel İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Emre Narin, œMartı Otel İşletmeleri olarak 2011 sezonuna girerken hem ciro hem de karlılığı artırma hedefimize doğru emin adımlarla yürümekteyiz. 7 şžubat tarihinde Muğla İçmeler"deki Maliye Kampı ihalesinde son imzaları atarak Martı Resort"un yanındaki araziye yapacağımız yatırım ile kapasitemizi 500 yatak artırarak 1484 yatağa ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca, Marmaris Orhaniye'deki Martı Marina bünyesinde yapımı devam eden ve lüks segmente yönelik olarak hazırlanan, Martı Hemitea butik otelinin açılışını da Haziran ayında gerçekleştireceğiz. dedi. 2010 yılında Martı Resort, Martı La Perla ve Martı Myra tesislerindeki doluluk oranıyla son 4 yılın en yüksek oranlarını yakalayan Martı Otel İşletmeleri"nin, bu sezonda da aynı başarıyı sergileyeceği kaydedildi.

2011 sezonuna 6 milyonluk yenilenme ile merhaba diyecek
EMITT Fuarı"nın son 5 yıldır büyüme grafiğinin sürekli tırmandığına işaret eden Martı Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Emre Narin, œEMITT 60 ülkeye ulaşan katılımcı profili ile sektörün en önemli buluşma platformlarından biri oldu. Turizmcilere kendilerini ve kampanyalarını anlatabilme fırsatı sunuyor. Fuarın sezonun hemen öncesinde yapılıyor olması da ayrı bir avantaj diye konuştu. Martı Otelleri"nin EMITT Fuarı"nda 49 metrekare büyüklüğündeki standı ile müşterilerinin karşısına çıktığını ifade eden Narin, œMartı Otelleri bünyesinde yer alan Martı Resort renovasyon çalışmaları tamamlandı, Tekirova"daki Martı Myra tesislerinde yenilemeler devam ediyor. Yine bu yıl içinde Marmaris Orhaniye"de yer alan Martı Marina"da sezona yenilenmiş yüzüyle girmiş olacak dedi.

 


Geri Dön