29 / 04 / 2024

Martı GYO, GYO statüsünden çıkmak için SPK'ya başvuru yaptı!

Martı GYO, GYO statüsünden çıkmak için SPK'ya başvuru yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) GYO statüsünden çıkış SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.



Martı GYO'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülmesine ve bu çerçevede; Martı GYO'nun esas sözleşmesinin gayrimenkul yatırım ortaklığı faaliyetini kapsamayacak ve ticaret unvanının ise "Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş." olacak şekilde ilgili maddelerinin tadili ve bu amaçla uygun görüşleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na dün (16 Ocak 2019) başvuruldu.

Martı GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. unvanlı bir anonim şirkete dönüştürülmesine ve bu çerçevede; Şirketimiz esas sözleşmesinin gayrimenkul yatırım ortaklığı faaliyetini kapsamayacak ve ticaret unvanının ise "Martı Gayrimenkul Yatırım A.Ş." olacak şekilde ilgili maddelerinin tadili ve bu amaçla uygun görüşleri için Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün (16.01.2019) başvurulmuştur. 

 


Geri Dön