19 / 05 / 2024

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...



Spor alanında da aktif rol oynamaktadır. 2020-2021 sezonunda Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. yönetim kurulu üyeliği yapmış ve aynı zamanda 16515 Nolu Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul üyesidir.

Maruf Güneş, İngilizceyi iyi derecede bilmektedir ve evli olup iki çocuk babasıdır. Güneş Grup, devlet garantörlüğünde uluslararası inşaat, baraj ve yol yapımı, enerji santralleri, oteller, iş merkezleri, spor yöneticiliği ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren bir şirkettir.

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Mehmet Güneş İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Maruf İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Hes Enerji Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, Gns Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., Güner Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş., Gök-Su Enerji Elektrik Üretim ve Tic. A.Ş., Ordu Melet Hes Enerji Üretim San. Ve Tic. A.Ş., Çanakkale Ayvacık Res Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Söke Res Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi ve Balıkesir Şamlı Res Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi'nde yöneticilik yapmaktadır.

Maruf Güneş'in kariyeri ve başarıları, iş dünyasında ve spor alanında önemli bir etkiye sahiptir.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?
Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?
Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?
Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Geri Dön