06 / 05 / 2024

Maşuk TOKİ Konutları'nda sona gelindi!

Maşuk TOKİ Konutları'nda sona gelindi!

Şanlıurfa 'nın Maşuk bölgesinde taşeron işçilere yönelik yapılan TOKİ konutlarında yapım süreci işliyor. Toplam inşaat çalışmasının yüzde 40'ının tamamlanmasını ardından belirlenecek maliyetle ön ödemesini gerçekleştirecek




Maşuk bölgesinde Kamu Şirket Personelleri Derneği'nin (KAŞİF) yanı sıra Bakkallar ve Bayiler Odası, Emekliler Derneği ile Adliye Çalışanları Derneği üyelerine yönelik yapımı devam eden  TOKİ  konutlarında sona doğru gelindi. 

2+1,3+1,4+1 ve 1 + 1 şeklinde 4 ayrı tip konutların yer aldığı Maşuk'ta bir basın açıklaması düzenleyerek üyelerine müjdeli haberler veren KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın, "Üyelerimizin içi rahat olsun. Taşeron işçimizin ev hayali nihayet gerçek oluyor" dedi. 


Diğer oda başkanları ile birlikte Maşuk'ta yapımı devam eden inşaatları inceleyen KAŞİP Genel Başkanı Aydın, ardından düzenlediği basın açıklamasında, "Maşuk bölgesine diğer dernek ve odalarla birlikte gelerek çalışmaları yerinde gördük. Bu konutların tamamının yüzde 40'ı tamamlandıktan sonra fiyat tespiti yapılacaktır. Yüzde 40Tık seviyeye şimdilik ulaşılmadığı için fiyat konusunda bizlerinde net bir bilgisi bulunmuyor. Fiyat tespitinden sonra kat kurası çekilecek ve herkesin evinin maliyeti ortaya çıkacaktır" diye konuştu. 


İSİM LİSTELERİ TOKİ'DE

 Aydın açıklamasının ilerleyen bölümlerinde kendilerine gelen müracaatlar sonucu oluşan listeleri TOKİ'ye ulaştırması için Şanlıurfa Valiliği'ne teslim ettiklerini de sözlerine ekleyerek, "İsim listelerimiz önceden belirlenmiş ve gelen talepler karşısında listeler Şanlıurfa Valiliği'ne verilmiştir. 


Kat kuralarının da çekilmesinden sonra TOKİ tarafından sözleşmeler gönderilerek bankalara ön ödemeler yapılacaktır. Üyelerimizin bu konudaki teveccühleri bizleri her zaman mutlu etmiştir. Biz de aynı kararlılıkla işin takipçisiyiz. Üyelerimiz her hangi bir sorun yaşamaması ve bir an önce servet değerindeki evlerine taşınarak mutlu olmaları için var gücümüzle çalışıyoruz.  Maşuk bölgesindeki TOKİ konutları ileriki dönemlerde artarak devam edecektir. Bu anlamda da üyelerimiz yine talepleri olduğu zaman bizlerde bu talepleri değerlendireceğiz" dedi. 



Gap Gündemi




Geri Dön