29 / 04 / 2024

Mavişehir Modern 2'de 330 bin TL'ye! Son gün 10 Mayıs!

Mavişehir Modern 2'de 330 bin TL'ye! Son gün 10 Mayıs!

Mavişehir Modern 2 planlanmış altyapısı ve güvenlik donanımları ile günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturuldu. Projedeki konutların satış fiyatları 367 bin TL'den başlıyor, 567 bin TL'ye kadar çıkıyor...



Fatih Gültekin-Satış Müdürü
Proje Mimarı: Dayı Mimarlık Dilek Dayı Aykut Dayı

MavişehirModern 2 nin diğer projelerden farkı nedir Biraz bahsedermisiniz (Dilek Dayı-Proje Mimarı)
MavişehirModern 2, 11.449 metrekare arsa alanı üzerinde 7 blok toplam 126 daireden oluşuyor. Arazisinin %80 yeşil,açık ve sosyal olanlar olarak tasarlanan mavişehirmodern2 planlanmış altyapısı ve güvenlik donanımları ile günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturuldu.Mavişehir'de, güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde  şehrin konforunun doğa ile içiçe yaşanabildiği,gürültü ve karmaşadan uzak, modern, sağlıklı, konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı yaratıryoruz.

Çevredeki yoğun ve yüksek katlı toplu konut projelerinden, kaliteli ve modern mimarisi, işlevsel iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı az katlı yapısı ve peyzajı ile farklılaşan MavişehirModern 2, merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, metro istasyonuna 2 dakikalık yürüme mesafesinde olması, alışveriş merkezlerine yakınlığı ve yatırım değerinin yüksek olması ile hem oturmak hem de yatırım yapmak amacı ile ev sahibi olmak isteyenler için ulaşılabilir fiyatı ilede dikkat çekiyor. (Dilek Dayı-Proje Mimarı)

Mavişehir Modern 2 de dairelerin özellikleri nelerdir (Dilek Dayı-Proje Mimarı)
Projemizde 7 blokta toplam 126 dairemiz var. Sadece 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan tüm dairelerimiz peyzaj ile birebir ilişki kuracak şekilde ve gün ışığından maksimum yararlanacak şekilde tasarlandı.  İzmir  iklimine uygun olarak tasarlanmış balkonlar, aydınlık ve fonksiyonel yaşam mekanları, modern ankastre ürünlerle donatılmış geniş ve ferah mutfak alanları, kullanışlı banyolar, tüm daire tiplerimizin ortak özellikleri.Çelik kapılarımız, geniş hol ve vestiyer dolaplarımız, elektrik kumandalı panjurlarımız ve daha bir çok yaşam kolaylaştıran planlamalarımızla standartları yükseltiyoruz.  (Dilek Dayı-Proje Mimarı)

Az katlı bina anlayışınız devam ediyor mu   ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Evet, az katlı butik site anlayışımız çok olumlu ve yoğun bir ilgi gördü. Artık insanlar dairelerinin yanısıra sosyal donatı ve komşuluk ilişkilerinede önem veriyorlar. Komşuluk ilişkilerini geliştirebilecekleri keyifli alanları, site güvenliği ve konforu içerisinde istiyorlar. Tabi İzmirlilerin yoğun olarak az katlı bina ve konforlu daire tercihleri de bu anlayışımızda büyük rol oynuyor. Mavişehirmodern'deki butik ve az katlı siteye İzmirlilerin yoğun ilgisi, bizi yeni projemizdede bu tarz imalata yöneltti. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

Teslim ne zaman ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Mart 2011 de inşaatımızın ruhsatını aldık ve zemin iyileştirme imalatlarına hızla devam ediyoruz. MavişehirModern 2 için öngördüğümüz teslim tarihi 30 Aralık 2012. Bu tarihte sitemizi konutların imalatı bitmiş, peyzajı ve çevre düzenlemesi tamamlanmış, tüm alt yapısı kullanıma hazır şekilde konut sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

Proje çizilirken nelere önem verildi   (Dilek Dayı-Proje Mimarı)
Konforu ve fonsiyonelliği ön planda tutarak, modern çağın gereksinimlerine cevap verebilen, depreme dayanıklı az katlı blok yapısı içinde; mekan çözümleri ile insanı temel alan, sağlıklı, yaşanabilir, iç ve dış mekanlar oluşturmak istedik. Malzemelerimizdeki kalite ve uyum, cephelerimizdeki yalınlık, iç mekan çözümlerimizde ve peyzajımızda da mevcut. Hızlı ve dinamik kent yaşamı ile birlikte yaşam alanlarımızı yeniden tanımlarken konutların sadece içini değil dışını da yaşam alanı görerek arazimizin her metrekaresini değerlendirdik. Geniş mutfaklarımız sadece pişirme ve yeme alanı olamktan çıkıp, en çok vakit geçirilebilen yaşam alanlarına dönüştüler. Kompakt plan çözümlerimizle, kısa koridorlarımızla, alan kaybını önleyerek, evin her metrekaresini kullanım alanına katarak yaşam kolaylığı sağladık.

Sosyal Donatılarınız nelerdir (Dilek Dayı-Proje Mimarı)
Sosyal alanların yeşil ve su öğeleri ile bütünleştiği, güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde oluşturulan MavişehirModern 2'de açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, süs havuzları, yürüyüş parkurları, spor alanları, açık hava kondüsyon alanları,çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor. Peyzajından çatısına her türlü detayın düşünülerek çözüldüğü MavişehirModern 2'de site içi kameralı kontrol ağı, site ve blok girişleri ile bağlantılı görüntülü intercom sistemimiz, sığınaklarımız ve jeneratör sistemimiz de mevcut. (Dilek Dayı-Proje Mimarı)
 
Zemin ve temel sistemi ile ilgili çalışmalarınızdan bahsedebilirmisiniz ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Temel ve zemin iyileştirmesi projemizi de deprem yönetmeliğine uygun olarak, 9 Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezine hazırlattık. Hazırlanan projeyi titizlikle uygulamaktayız. Konut sakinlerine güvenliği, site yapısının konforu ile sunuyoruz. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

Enerji tasarrufu ile ilgili çalışmalarınız var mı (Dilek Dayı-Proje Mimarı)
Projemizde pay ölçer sistemi kullanıyoruz.Pay ölçer sistemi ile istediğimiz kadar ısınıp, ısındığımız kadar ödüyoruz.Pay ölçer sistemi geliştirirken de 'KASKAD' (kademeli) sistem kurduk. Kullanıma göre kademeli olarak devreye girecek olan kazanlarla maksimum düzeyde tasarruf elde edeceğiz.

Ayrıca kullandığımız rezarvuar sistemleri ve banyo armatürleri sayesinde de su tasarrufuna yönelik planlama yapıyoruz.
Dış cephelerde uyguladığımız mantolama sistemi ile de binalarımızdaki ısı kaybını minimum düzeye çekmeyi hedefliyoruz.Bahçe ve peyzaj alanlarında kullanacağımız solar tip aydınlatmalarımızla da elektrik tasarrufu sağlayarak aidat giderlerini azaltmayı hedefliyoruz. (Dilek Dayı-Proje Mimarı)

Sözde değil özde anahtar teslimini biraz açarmısınız. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Sözde değil özde anahtar teslimi sloganımız gerçekten çok ilgi çekti. Bu sloganın anlamı ise, anahtar teslim fiyatı dedikten sonra müşterilerimize ekstra masraflar çıkarmıyoruz. Tapu alım - satım harcı, elektrik abonmanlık giderleri, izsu abonmanlık giderleri, kat mülkiyetine geçiş giderleri, DASK ve anahtar teslimine kadar olan site yönetim giderleri fiyatlarımıza dahil ettik. Bunu yaparken müşterilerimize tüm bu işlemler için vakit ayırlamaları yerine yeni evlerine taşınmalarına vakit sağlıyoruz. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

Fiyatlardaki sabit duruşunuz dikkat çekiyor. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Müşterilerimizin tamamı bizim için önemlidir, önemsiyoruz. Bir müşterimize farklı fiyatlama, diğer müşterimize farklı fiyatlamayı etik bulmuyoruz. Dolayısıyla fiyatlama yaparken tüm bunları göz önüne alarak fiyatlarımızı belirledik. Bütün müşterilerimize aynı avantajı sağlıyoruz. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

Tanıtım fiyatlarından bahsediyorsunuz. MavişehirModern 2 de fiyatlar nasıl (Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Tanıtım fiyatlarımız bir önceki projemiz olan ve şu an imalatı hızla devam eden MavişehirModern'de de tanıtım fiyatları ile satışa sunmuştuk, şimdide yeni projemiz olan Mavişehir Modern 2'de müşterilerimize kazandırmaya devam ediyoruz. Müşterilerimiz tanıtım fiyat avantajının yanı sıra istediği daireyi seçme şansı elde ediyor. Çünkü daireler arası şerefiye farkı da uygulamıyoruz. Tüm bu avantajlardan yararlanmak üzere müşterilerimizi satış ofisimizde yer alan örnek daireleri yerinde incelemeye davet ediyoruz.Tanıtım fiyatlarımız 10 mayıs 2011 tarihine kadar geçerlidir.

Tanıtım fiyatları MavişehirModern projemizdede olduğu gibi MavişehirModern 2'de de ilk tanıtım,ilk satış avantajı sağlamak ve kazandırmaya devam ediyoruz. Bunu yaparken müşterilerimiz  tanıtım fiyatlarından  yararlandığı gibi, daire seçme şansınıda elde ediyor.
MavişehirModern 2 projemizde normal satış fiyatlarından indirim uygulayarak 10 Mayıs'a kadar geçerli olacak olan tanıtım fiyatları hazırladık. Bunun sebebi de müşterilerimizden gördüğümüz yoğun ilgi ve beklentiye cevap verip, daha dairelerini alırken müşterilerimize kazandırmak.Satış fiyatı 367 bin TL olan 145.30 metrekare 3+1 dairemizin tanıtım fiyatı 330 bin TL.Yine aynı şekilde satış fiyatı 418 bin TL olan 164.50 metrekare 3+1 dairemizin tanıtım fiyatı ise 376 bin TL.Ve son olarak satış fiyatı 567 bin TL olan 189,96 metrekare 4+1 dairemizin tanıtım fiyatı ise 510 bin TL olarak belirlendi. Tabiki bu fiyatlar 10 mayısa kadar geçerli. 11 Mayısta satışlarımız normal satış fiyatlarından devam edecek. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

Satış politikanız nedir ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Şirket olarak satış politikamız kesinlikle bizden konut alan kişilere kazandırmak. Yatırımımızı hep bu yöne yapıyoruz. Mavişehir Modern projemizde de bu böyle oldu, MavişehirModern 2 de de böyle olmasını planlıyoruz. Çünkü müşterilerimizin memnuniyeti ve mutluluğu bizim için her zaman ön planda.  ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

Satışlarınız ne durumda   ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )
Projemiz satışa çıkmadan, projelendirirken bile yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Hali hazırda MavişehirModern projemizde satış oranları %70 i geçmiş durumda. Bu iyi seyir MavişehirModern 2 içinde geçerli. Çıkış fiyatlarımız emsallerine göre gerçekten çok aşağılarda. Bu fiyatlara, bu kaliteyi insanlara sununca doğal olarak projelerimiz büyük rağbet görüyor. 20 yılı aşkın izmirde bu işi yapmamızın ve bölgeye hakim olmamızın verdiği avantajın da bu satışlarda büyük rolü var tabiki. ( Fatih Gültekin Satış Müdürü )

0232 4441612 
www.mavisehirmodern.com

 


Geri Dön