27 / 04 / 2024

Mavişehir Optimus Evleri'nde 164 bin TL'den başlıyor!

 Mavişehir Optimus Evleri'nde 164 bin TL'den başlıyor!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Mavişehir Optimus

İzmir'de yer alan Soyak Mavişehir Optimus Evleri'nde fiyatlar 164 bin TL'den başlıyor...




“Proje Eğitimi” kapsamında, Mimarlık öğrencileriyle  Soyak Mavişehir Optimus  projesinin tasarlanma, gerçekleşme süreci ve teknik bilgileri  paylaşıldı.

 

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak, İzmir’ de Mavişehir Optimus projesi satış ofisinde geleceğin mimarlarını ağırladı.  İzmir  Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinden 50 kişilik bir grup “Proje Eğitimi” kapsamında İzmir Mavişehir Optimus projesini seçtiler ve Soyak mimarları ve yetkililerinden projenin tasarlanmasından gerçekleşmesine kadar olan süreçle ilgili bilgi aldılar. Öğrenciler Soyak Mavişehir Optimus projesinin maketi üzerinde incelemeler yaparak, teknik çizimleri incelediler.


 Mavişehir Optimus Evleri nde 164 bin TL den başlıyor!


Soyak Mavişehir Optimus'da 164 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabiliniyor.Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, İzmir’de Mavişehir Optimus’la günümüz insanının yaşam tarzına daha uygun olan 'ideal' büyüklüklerde konut konseptini yarattı. İzmirlilere lüksü ve konforu bir arada sunan modern teknolojinin kullanıldığı Soyak Mavişehir Optimus, hayalleri süsleyen bahçeli ev konseptini de ulaşılabilir kılıyor. Adını ‘ideal’den alan Soyak Mavişehir Optimus’ta yaşam alanları ve daireler ismine yakışır şekilde ideal ölçülere ve yüksek standartlara sahip. Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.


 Mavişehir Optimus Evleri nde 164 bin TL den başlıyor!


444 0 795

http://www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön