05 / 05 / 2024

Maximoon projesinde fiyatlar 77 bin TL'den başlıyor!

Maximoon projesinde fiyatlar 77 bin TL'den başlıyor!

Yalçıntepe Group'un Bahçeşehir'in merkezinde inşa ettiği Maximoon projesinde daire fiyatları 1+1'lerde 77 bin, 2+1'lerde 142 bin, 3+1'lerde 244 bin TL'den başlıyor. Maximoon'da kat bahçelerine sahip 1500'e yakın konut ve 74 mağazası olan bir çarşı yer alı



Modern yaşam merkezleri inşasında deneyimli bir ekip yönetiminde projelendirilen ve yürütülen MAXIMOON, yeşil alanlara, kat bahçelerine sahip 1500'e yakın konut ve 74 mağazası olan bir çarşıya sahip bulunuyor. Jogging alanları, modern yüzme havuzları, spor tesisleri, açık ve kapalı otoparkları, ileri teknolojik hassas güvenlik sistemleri ve vale parking hizmetleri ile MAXIMOON, çağdaş şehirleşmenin ve konforlu yaşamın en gelişmiş örneklerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan, deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen, alım gücü açısından tüm kesimlere seslenen ve ayrıcalıklı bir yaşam sunmanın yanı sıra yatırım açısından da karlı bir proje olan MAXIMOON'da daire fiyatları 1+1'lerde 77 bin, 2+1'lerde 142 bin, 3+1'lerde 244 bin TL'den başlıyor.

Yalçıntepe Group - Marmara Bölgesi'nin en güçlü demir tedarikçilerinden biri olan Yalçın Demir'i bünyesinde barındıran, buradan aldığı güçle 2008 yılından itibaren üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group; herkesin konut sahibi olabileceği, yeşili bol, her türlü sosyal imkana ev sahipliği yapan, konforlu ve ayrıcalıklı yaşam alanları inşa ediyor.



Geri Dön