09 / 10 / 2024

Maxx Royal Golf&Spa Hotell, 26 Mayıs'ta açılıyor

Maxx Royal Golf&Spa Hotell, 26 Mayıs'ta açılıyor

Atlasjet şirketinin de sahibi olan turizmci ETS Grubu'nun oteli, 5 yıldız ve üzeri otellerde konaklayan 35 bin kişiyle görüşülerek tasarlandı...




Turizm sektörünün lider şirketlerinden ETS'ye ait Maxx Royal Oteli, 240 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Bin kişinin istihdam edileceği otelde bütün servis elemanları beyaz eldiven kullanacak. Maxx Royal Oteli'yle ilgili gazetecilere bilgi veren ETS Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, 26 Mayıs'ta otelde ücretli misafir ağırlamaya başlayacaklarını söyledi. Ersoy'un açıklamasına göre bin yataklı otelde 460 süit oda ve 25 villa yer alıyor. Ersoy, Maxx Royal'in konseptini, son 2 yılda 5 yıldız ve üzeri otellerde konaklayan 35 bin otel müşterisi ile yapılan anketler sonucu oluşturduklarını kaydetti. Telefonla ulaşılan lüks otel müşterilerine beklenti ve dileklerinin yanı sıra tatilde bulmak istediklerine dair görüşleri soruldu.

Otelde Maldivler'in mimarisinden esinlenilerek Maldiv Villaları inşa edildi. Otelin en küçük odası 80 metrekare. Corner ve king ismi verilen süitler 120-125 metrekare. Ana binada yer alan 5 kat dışında Maldiv Villaları, Laguna Evleri, Teras Evleri ve Montgomerie'de 400 metrekarelik villalar yer alıyor. 3.000 metrekarelik alana kurulan SPA merkezi ile Akdeniz'in en prestijli ve 18 delikli golf sahası Maxx Royal'de. The Montgomerie ismi verilen golf sahasını, dünyaca ünlü İskoç golf turnuva oyuncusu ve 2010 Avrupa Ryder Cup Turnuva Kaptanı Colin Montgomerie tasarladı. 1 Mayıs'ta açılacak otel, 18-26 Mayıs'ta acente çalışanlarını ağırlayacak. Nizami ölçülerdeki 3 futbol sahası ve 8 tenis kortu da Maxx Royal'de yer alıyor. Ayrıca 10 bin metrekarelik bir kongre ve toplantı merkezi mevcut.
Zaman/Mustafa Gün
 


Geri Dön