02 / 05 / 2024

Mazot ve benzin fiyatları 30 Mart! Motorine ikinci indirim müjdesi 

Mazot ve benzin fiyatları 30 Mart! Motorine ikinci indirim müjdesi 

Bu gece yarısından itibaren motorine gelen 1,55 TL’lik indirimin ardından bir indirim müjdesi daha geldi. Brent petrolün gerilemesiyle akaryakıt fiyatlarında da düşüş başladı. Benzinde indirim henüz yapılmazken, motorinin litre fiyatında indirim yapılmıştı.



İstanbul'da motorinin litre fiyatı 22,13 TL'den satılırken, Ankara'da 22,21 TL, İzmir'de 22,22 TL, Adana'da 22,31 TL, Adıyaman'da 22,40 TL, Afyonkarahisar'da 22,29 TL'den satılıyor.

İstanbul'da LPG'nin litre fiyatı 11,12 TL'den satılırken, Ankara'da 11,34 TL, İzmir'de 11,06 TL, Adana'da 11,20 TL, Adıyaman'da 11,34 TL, Afyonkarahisar'da 11,21 TL'den satılıyor.

Mazot ve benzin fiyatları 30 Mart! Motorine ikinci indirim müjdesi 

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Dolar kurundaki değişiklikler ile Türkiye'nin de dâhil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması alınarak, hesaplanan akaryakıt fiyatları, rafineriler tarafından belirleniyor. Bu hesaplanmanın ardından dağıtım firmaları tarafından uygulanan fiyatlar, serbesti ve rekabetten dolayı şehirlere ve şirketlere göre değişiklik gösterebiliyor.

Akaryakıt fiyatlarına indirim müjdesi! İşte güncel akaryakıt fiyatları listesi!

Benzin ve mazota zam şoku! İndirimin ardından motorin ve benzin fiyatlarına zam mı gelecek? İşte fiyat listesi...

Benzin ve motorine ne kadar indirim yapıldı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön