05 / 05 / 2024

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Motorin ve benzine zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 68 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruşluk bir zam gelmişti. Hasarın giderilmesi için Rusya’nın Hazar Boru Hattı’nda kesintiye gideceğini duyurması, petrol fiyatlarını yükseltti.



Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden dolayı uluslararası piyasalarda daralan arzın, son gelişmelerle daha da sekteye uğrayacağı yönünde endişelerin ortaya çıkması, petrol fiyatlarını uçurmaya yetti…

MOTORİNE ZAM MI GELECEK?

Akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz hafta 3 gün üst üste gelen indirimin arkasından 20 Mart Pazar gece yarısından itibaren motorine 1 Türk lirası 96 kuruş zam gelmişti. Bugün bir zam haberi daha geldi.

23 Mart gecesi itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 Türk lirası 59, benzinin litre fiyatına ise 1 Türk lirası 68 kuruş zam yapılmıştı.

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Enerji piyasasından edinilen bilgilere göre; motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 1 Türk lirası 36 kuruş zam gelecek. Gelmesi muhtemel bu zammın ardından motorinin litre fiyatı İstanbul'da 25 Türk lirasına dayanırken, Anadolu’da ise 25 Türk lirasını da aşacak.

Benzin ve motorin fiyatlarına gece zammı!

Hepsiburada'dan iPhone 12'ye 2200 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Evim mağdurları için yeni yasa teklifi geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön