01 / 09 / 2024

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Motorin ve benzine zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 68 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruşluk bir zam gelmişti. Hasarın giderilmesi için Rusya’nın Hazar Boru Hattı’nda kesintiye gideceğini duyurması, petrol fiyatlarını yükseltti.



BİR ZAM HABERİ DAHA

Karar gazetesinin haberine göre; motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 1 lira 36 kuruş daha zam gelecek. Gelecek zammın ardından motorinin litre fiyatı 25 Türk lirasına dayanırken, Anadolu’da 25 TL’yi aşacak.

Rusya’ya yaptırım uygulayacağını duyuran ABD’nin hamlesi, Brent petrol fiyatlarını tırmanışa geçirdi. Brent petrol, yeni günde 120 doları aştı.

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Rusya'nın salı günü fırtınadan dolayı hasarların giderilmesi için Hazar Boru Hattı'ndan yapılan petrol akışında günlük 1 milyon varil kesintiye gidileceğini duyurmasıyla, akışın bugün tamamen durdurulduğu açıklandı.Bir buçuk ay süreceği belirtilen kesinti kararı, ABD’nin Rusya’ya yönelik yeni yaptırımlarını açıklamasından 1 gün önce alındı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön