28 / 04 / 2024

Media Markt önümüzdeki yıl 12 mağaza daha açacak!

Media Markt önümüzdeki yıl 12 mağaza daha açacak!

Media Markt Anadolu Bölge Müdürü Muhammet Karaboya, 2011 yılında son mağazalarını Kayseri'de açacaklarını belirterek, 2012 yılında 12 mağaza açmayı hedeflediklerini bildirdi



Media Markt Kayseri Mağaza Genel Müdürü Özgür Acar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Karaboya, Media-Saturn Holding'in dünyada büyüme kararı aldığı üç stratejik ülkeden birinin Türkiye olduğunu ifade ederek, Kayseri'de mağaza açtıkları için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Media Markt olarak tüketici elektroniği pazarında önemli bir paya sahip olduklarını belirten Karaboya, "Media Markt olarak Türkiye'ye 2007 yılında girdik. O günden bu yana 19 mağaza açtık. 20. mağazamızı ise Kayseri'de açıyoruz. Türkiye, teknoloji pazarında Çin ve Rusya'dan sonra 3'üncü sırada yer alıyor. Daha önce Kayseri'de mağaza açmayı düşündük, ancak uygun ortam bulamadık" dedi.

Media Markt olarak her zaman en kaliteli ve en ucuz ürünleri sattıklarını söyleyen Karaboya, "Biz Türkiye'ye geldiğimizde kimse LCD televizyon alamıyordu. Bizim fiyatlarımızla birlikte herkesin evine teknoloji girdi. Açılacak olan mağazamızda uygun fiyatlar Kayserilileri bekliyor" diye konuştu.

Dünyada 630 Media Markt mağazası olduğunu anımsatan Muhammet Karaboya, "İlk mağazamız, 1979 yılında Münih'te açıldı. Daha sonda Avusturya, Portekiz ve İtalya gibi ülkelerde mağaza açtık. Dünya genelinde 50 binden fazla çalışanımız var. 2011 yılındaki son mağazamızı Kayseri'de açıyoruz. 2012 yılındaki hedefimiz 12 mağaza açmak. Samsun ve  İzmir  gibi Büyükşehirlerde mağaza açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Yarın açılacak Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde Media Markt olarak 100'den fazla kişiye istihdam sağlayacaklarını söyleyen Karaboya, 300 metre karelik alanda 50 bine yakın ürün yer alacağını bildirdi.

Media Markt Kayseri Mağaza Genel Müdürü Özgür Acar ise, açılış için gerekli çalışmaların tamamlandığını söyleyerek, "S şeklinde bariyer yaptık. Bu sayede açılışa katılacak vatandaşlarımız izdiham yaşamadan istedikleri ürüne bakabilecek. Giriş ve çıkışlar ayrı noktalardan yapılacak. Herkesi memnun etmeye çalışacağız. Açılışta yaklaşık 500 güvenlik görevlisi görev yapacak. Bizim fiyatlarımız tüketiciyi memnun edecek" ifadelerini kullandı.

Dünya


Geri Dön