07 / 05 / 2024

 Media Mrkt'tan web'e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo'da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?

 Media Mrkt'tan web'e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo'da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?

Media Mrkt sitesinden alışveriş yapanlara özel avantajlar sunuyor Lenovo Tab M10 tableti, kampanyalı ürünler arasına koyarak 2022'ye veda etmek istiyor. Tablet almak istiyorsanız bu fırsat kaçmaz. Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?



Etkileyici Dolby Audio

Müzik, film, gösteri ve videolar işin içine girdiğinde kendinizi büyüleyici sesin gücüne bırakın. Lenovo M10 (HD), ön yüzünde iki hoparlöre ve Dolby Audio teknolojisine malik olduğundan gittiğiniz her yerde mükemmel ses deneyimini de gittiğiniz yere birlikte götürebilirsiniz.

 Media Mrkt tan web e özel indirim! Bütçe dostu Lenovo da indir...Peki Lenovo Tab M10 fiyatı ne kadar?


Yüz tanıma özelliğiyle kilitli ekranı açın

Cihazınızın kilidini güven içerisinde ve kolayca açın. Face ID (Yüz tanıma) teknolojisine sahip Lenovo Tab M10 (HD) yüzünüzü tanır ve göz temasınızla oturumunuzu açar.

Kids Mode aracılığı cihazı aile içinde korkusuzca paylaşın

Kids Mode'u etkinleştirin ve çocuklarınıza özel içerikle onları eğlendirin ve güvende tutun. Ebeveyn kontrolü sayesinde çocuklarınızın neler göreceği sizin denetiminizde. Gözleriniz de göz koruma teknolojisiyle daha az yorulur.

 

LENOVO TAB M10 TABLET  30 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.mediamarkt.com.tr

Lenovo Tab M10 tablet satış fiyatı:  2.699 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 30 Aralık 2022 tarihinde saat :02:10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.71 Türk Lirası, euro 19.95 Türk Lirası, altının gramı ise 1089 Türk Lirası değerinde.

Bakanlık tarih vererek duyurdu! Tüm çiftçileri ilgilendiriyor

Yok böyle indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi

İlan ettiği tarihte çıkmadı! Poco 50 ne zaman çıkacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön