04 / 05 / 2024

Yok böyle indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi

Yok böyle indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan CarrefourSA Kart'a Özel  %20 Tasarruf ettiren kulaklık kampanyası. Beyaz / Siyah seçeneğinden istediğinizi seçebilirsiniz.  Peki Tcl Moveaudio S600 Tws Kulaklık ne kadar?



Gençler müzik dinlemenin,film ve dizi seyretmenin en zevkli yanı tablet yada telefonunuzdan kulaklığı takıp odanıza çekilip başbaşa kaldığınız anda olur. Kendinize vakit ayırdığınızda ''Tws Kulaklık'' size eşlik edior ve o anınızı en zevkli hale getiriyor.


Aktif Gürültü Önleme

İşlek bir kafede, kalabalık bir ortamda veya gürültülü bir sabah yolculuğunda olun, MOVEAUDIO S600 size kristal netliğinde bir dinleme zevki vaadeder. Aktif Gürültü engelleme arka plan sesinin önüne geçer. Böylece konsantreniz dağılmadan çalma listenizin veya podcast'inizin keyfini çıkarabilirsiniz.


Temiz Çağrılar

Altı mikrofonlu Aktif Gürültü Engelleme ile aramalarınızı kalitesini yükseltin. Kulaklılarda bulunan mikrofonlar, sesinizi yükseltir ve arka plandaki gürültüyü azaltır, böylece en gürültülü ortamlarda bile kolayca telefon konuşmalarınızı yapabilirsiniz.

Yok böyle indirim! Carrefour dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi


Ayarla veya kapat

MOVEAUDIO S600 ile duymak istedğiniz ne ise ona yönelin ve dinlemek istediğiniz şeye siz arar verin. Şarkınıza odaklanmak ve etrafınızdaki dünyayı susturmak için Aktif Gürültü Önleme'yi seçin. Bir anonsu duymak veya kulaklıklarınızı çıkarmanıza gerek kalmadan hızlı bir konuşma yapmak için bir parmak dokunuşuyla Şeffaflık Moduna geçin.Peki Tcl Moveaudio S600 Tws Kulaklık ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön