03 / 05 / 2024

Carrefour'dan muhteşem indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 14 kampanya... 06 Ocak fiyat listesi

Carrefour'dan muhteşem indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 14 kampanya... 06 Ocak fiyat listesi

Carrefour'dan CarrefourSA Kart'a Özel  yüzde 14 avantaj ettiren kulaklık kampanyası. Beyaz / Siyah seçeneğinden istediğinizi seçebilirsiniz.  Peki Tcl Moveaudio S180 Tws Kulaklık ne kadar?



Kulak içini tam kavrayıp  oturan kıvrımlı bir dizayna sahip kulaklık başlıkları, daha etkileyici sesler sunar. Nereye giderseniz gidin iş,ev,okul, gezerken veya uzun yolculuklarda  basitçe kullanabileceğiniz Kulak içi kulaklıklar, kompakt şarj kutusu ile daha da tercih edilir hale geldi. Tek bir şarj, 6 saatlik batarya ömrü sağlar.  Şarj kutusu ile çalma süresi 30 saate kadar yükseldi. 1 saatlik çalma zamanı elde etmek için kulaklıklarınızı 15 dakika şarj etmeniz kafi olacaktır.  Siyah ve Beyaz renk seçenekleri mevcuttur.

Bir Kulaklıktan Çok Daha Fazlası

İşe gidip gelirken veya spor yaparken yüksek arka plan gürültüsünü basitçe kapatın. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) devreye girdiğinde dış sesleri susturur. Bu sayede kulaklıklardan sadece ne dinliyorsanız onu duyarsınız. Çok ses çıkan bir kalabalıkta veya esintili bir günde vlog çekerken sözlerinizin net bir halde  duyulmayacağından stres yapıyorsanız, strese girmeyin. Yerleşik çift mikrofonlu çağrı sistemi, sesinizin seviyesini kuvvetlendirmek için hüzmeleme  algoritmalarını kullanır. Şeffaflık Modu ile etrafınızdakileri sanki kulaklık takmıyormuşsunuz gibi duyun. Arkadaşlarınızla kalabalık bir ortamdayken bile, sizin için önem arz eden her şeyi duymaya devam edin.

 Carrefour dan muhteşem indirim! Carrefour dan Tws Kulaklıkta yüzde 14 kampanya... 06 Ocak fiyat listesi

 

Daha Zengin Basların Keyfini Çıkarın

10 mm'lik kuvvetli sürücüler aracılığı ile iyileştirilmiş tiz ve kuvvetlendirilömiş bas seslerini hissedin. Podcast'leri ve en beğendiğiniz şarkıları dinlerken akustik  netliği hissedeceksiniz. Trafik sıkışıklığı gibi gündelik gürültüleri unutun. ANC fonksiyonu ile yoğun bir şekilde ders çalışırken veya uzun iş zamanlarınızda zengin bas ve net gürültüsüz sesin zevkini çıkarın.

Özellikler

Tasarım

Kulaklık Boyutu (YxGxD): 30,5”20,2”24,1 mm
Kulaklık Ağırlığı: 4,5 g
Şarj Kutusu Boyutu (YxGxD): 64”54,4”27,5 mm
Kasa Ağırlığı: 41 gr
Tasarım Şekli: Kulak içi
Malzeme: Plastik
IP derecelendirmesi: IPX4 Peki Tcl Moveaudio S180 Tws Kulaklık ne kadar?

 


Geri Dön