03 / 05 / 2024

Carrefour'dan bomba indirim! Xiaomi 11 pro'ya yüzde 21 avantaj fırsatını kaçırmayın! 06 Ocak fiyat listesi 

Carrefour'dan bomba indirim! Xiaomi 11 pro'ya yüzde 21 avantaj fırsatını kaçırmayın! 06 Ocak fiyat listesi 

Xiaomi Redmi Note 11 Pro, CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 21 avantaj ettiren imkanlarla Carrefour mağazalarında. Peki Xiaomi Redmi Note 11 Pro ne kadar?



Redmi Note 11 Pro’ya birlikte yakından bakacağız. Bildiğiniz gibi Xiaomi, hız kesmeden çok fazla telefon çıkartan bir şirket ve böylece çok da benzer modele imza atıyor. Her çıkan üründe telefonları arasında detay kısmına önem vermeyen ve ürünler arasında çok ince farklar olurken, bunlardan biri de Redmi Note 11 Pro oluyor.

Carrefour dan bomba indirim! Xiaomi 11 pro ya yüzde 21 avantaj fırsatını kaçırmayın! 06 Ocak fiyat listesi 

Redmi Note 11S ile benzerlikler gösteren Redmi Note 11 Pro, 2021’in en iyi telefonlarından biri olan Redmi Note 10 Pro’nun devamı tadında olmuş bir model. Güçlü kameralara sahip, arka yüzeyiyle cam, güzel bir dizayna sahip ve selefine nazaran  en önemli farkı 5G desteğini alması olmuş. Fakat kamera konusunda Note 10 Pro'ya nazaran aynı şeyi söyleyemiyoruz, önemli eksiklikler var;  bu da işin şaşırtan tarafı.Redmi Note 11 Pro’nun fiyatını hatırlayalım: Daha önce 7 bin 215 TL demiştik, ancak çok geçmeden ücreti arttı ve bu paylaşımı yaparken fiyatı 8 bin TL oldu. Selef model Redmi Note 10 Pro da 6 bin 500 TL civarındaydı. Açıkçası Note 11 Pro’nun ücret olarak yüksek. Muadil telefonlarla karşılaştırmayı ve hangisini almak lazım, neye yönelmek lazım sualinin yanıtını ilerleyen adımlarda beraber vereceğiz.Peki Xiaomi Redmi Note 11 Pro ne kadar?

 


Geri Dön