18 / 05 / 2024

Yok böyle indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi

Yok böyle indirim! Carrefour'dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan CarrefourSA Kart'a Özel  %20 Tasarruf ettiren kulaklık kampanyası. Beyaz / Siyah seçeneğinden istediğinizi seçebilirsiniz.  Peki Tcl Moveaudio S600 Tws Kulaklık ne kadar?



Akıllı oynatma & uzun süreli dinleme

MOVEAUDIO S600 ile çaba harcamadan şarkının keyfini çıkarın. Tws Kulaklık büyük bir sorunu da çözüme ulaştırmış durumda, kulaklıklarınızı taktığınızda otomatik olarak müzik devreye girer ve kulaklığı çıkardığınızda müzik durur, böylece hiç düşünmeden dinlemeye başlayabilirsiniz. 32 saate kadar dinlemeyi destekleyen bir pille asla bir şarkıyı yarıda kesmeyin.


Sesle kontrol

Google Asistan aracılığı ile hareket halindeyken eller serbest yardım alın. En sevdiğiniz şarkıları dinlemek,mesaj atmak ve arama yapmak, çabuk cevaplar almak ve takviminizi ve hatırlatıcılarınızı yönlendirmek gibi yaptığınız şeyi durdurmadan işlerinizi yapmanıza yardımcı olur. Bildirimlerinizin ve mesajlarınızın size sesli olarak okunması özelliğini sağlayabilirsiniz, böylece önemli bir şeyi kaçırmadan telefonunuzu cebinizde tutabilirsiniz.


Sorunsuz akış & şarj

MOVEAUDIO S600'ün eşzamanlı Bluetooth iletim teknolojisi ile müziğinizi, filmlerinizi ve oyunlarınızı donma veya atlama olmadan dinleyebilirsiniz. 100 ms'ye kadar düşük gecikme süresiyle üstün dinleme akıcılığı için ses her iki kulaklığa eşit olarak iletilir. Aynı anda dinlemeye başlamak için kulakiçi kulaklıklarınızı kablosuz şarj kutusuna yerleştirin; kablo yok, karışıklık yok.

 Yok böyle indirim! Carrefour dan Tws Kulaklıkta yüzde 20 kampanya... 30 Aralık fiyat listesi


Kişiselleştirilebilir

MOVEAUDIO S600'ün TCL Connect uygulamasıyla dinlemeyi bir zevk haline getirin. Farklı senaryolar için Aktif Gürültü Önleme, Şeffaflık Modu, dokunmatik kontroller ve daha fazlası için özelleştirilmiş ayarlar oluşturun, böylece her zaman kulağınızda müzik olsun.

 

TCL MOVEAUDİO TWS KULAKLIK  30 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.carrefoursa.com

Tcl Moveaudio S600 Tws Kulaklık satış fiyatı:  999,00 TL yerine 799,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 30 Aralık 2022 tarihinde saat :00:50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.94 Türk Lirası, altının gramı ise 1090 Türk Lirası değerinde.

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik'ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yapay zeka adaletin peşinde! Yargıda yeni sistem ücretsiz kullanılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön