17 / 05 / 2024

MediaMarkt’tan yaptığınız alışverişlerde 2.500 TL’ye varan indirim! İşte kaçırmayacak indirimler!

MediaMarkt’tan yaptığınız alışverişlerde 2.500 TL’ye varan indirim! İşte kaçırmayacak indirimler!

MediaMarkt’tan 2.500 TL’ye varan indirim fırsatı. Seçili ürünlerde 2.500 TL’ye varan indirim sizleri bekliyor. İşte detaylar!



MEDİAMARK İNDİRİM GÜNLERİ!

Yılın belirli günlerinde ve özel günlerde tüketicilere uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla cazip kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı CLUB üyelerine özel bir kampanya başlattı. Buna göre 25 Ağustos Perşembe gününe kadar sürecek kampanya ile buzdolabından bilgisayara, telefondan hoparlöre çeşitli ürünlerin bulunduğu sepetlerde 2.500 TL’ye varan indirimler yapılacak.

MediaMarkt’ın mağazalarında, mobil uygulamasından ulaşabileceğiniz ve aynı zamanda mediamarkt.com.tr’den de  CLUB üyelerine uygulanan kampanyada seçili ürünlerin konulduğu  sepetlerde;

- 3.000 TL üzeri alışverişlerde 100 TL,

- 5.000 TL üzerinde 250 TL,

- 15.000 TL üzerinde 750 TL,

- 30.000 TL üzeri yapılan alışverişlerde ise 2.500 TL indirim uygulanacak.

Tüketiciler kampanya detaylarına mediamarkt.com.tr/CLUBKampanyası’na tıklayarak kolaylıkla erişim sağlayabilirler. Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak ise oldukça kolay. Tüketiciler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından ya da mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik‘e tıklayarak hızlıca üye olunabilir.

Dolar bugün ne kadar? 24 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Hiç çalışmayan biri emekli olabilir mi?

Kira yardımı kimler alabilir 2022? Kira yardımı nasıl alınır?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön