12 / 05 / 2024

Mehmet Apak kimdir?

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...



Kariyerine 1995-1999 yılları arasında Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş'de yetiştirme elemanı olarak başlamış ve ardından 1999'da Koç Holding Denetim Grubu Başkanlığı bünyesinde denetim uzmanı olarak çalışmaya başlamıştır.

2001 yılında, Statoil ile birlikte kurulan Koç Statoil'de Finans ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaparken aynı zamanda diğer görevlerini de yerine getirmiştir. 2004 yılında, Koç Holding'de Denetim Grubu Koordinatör Yardımcısı olarak çalışmaya başlamıştır. 2009-2018 yılları arasında ise Koç Holding'de Denetim Grubu Koordinatörü olarak görev yapmıştır.

Mehmet Apak kimdir?

Ocak 2019 tarihinden itibaren, Zer Merkezi Hizmetler ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Koç Topluluğu Şirketleri'nden Ingage'in İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev almaktadır.

Apak, 2005 yılında CFE (Association of Certified Fraud Examiners) sertifikasını, 2013 yılında CRMA (Certificate in Risk Management Assurance) sertifikasını almıştır. Columbia Business School Executive Education ve MIT Sloan'ın ortak programı Emeritus Institute of Management üzerinden 2020 yılında "Dijital İşletme" (Digital Business), 2021 yılında ise "İnovasyon ve Tasarım Odaklı Düşünme" (Innovation and Design Thinking) alanlarında lisansüstü eğitimini tamamlamıştır.

Dolar dağları deldi, şimdi çölleri aşacak! Geri sayım başladı! Ünlü analist peş peşe açıkladı! Hemen bakın!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! SED yardım ödemeleri yapıldı mı? Mart 2023 SED yattı mı?
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mart'a kadar vaktiniz var! Acele edin...

Geri Dön