07 / 05 / 2024

Melania Trump: Donald Trump çocuğum gibi

Melania Trump: Donald Trump çocuğum gibi

Eski model Melania Trump, Manhattan'daki görkemli evinin kapılarını Hello! dergisine açtı



The Trump World Tower'ın çatı katında, dünyanın sayılı zengin işadamlarından olan eşi Donald Trump ve 4 yaşındaki oğulları Barron'la birlikte yaşayan Trump, annelik serüvenini, evliliğini ve mücevher tasarımcılığını anlattı.

Oğlunuz Barron çok çabuk büyüyor. Okula gidiyor mu?        

- Her gün gidiyor. Üç dil konuşuyor; Slovakça, İngilizce ve Fransızca. Çok ama çok zeki bir çocuk. Hayal dünyası müthiş.

Eşiniz çok sık seyahat ediyor. Siz ve oğlunuz Barron ona eşlik ediyor musunuz?  

- Nereye gidersem gideyim Barron'u da yanımda götürmeye özen gösteriyorum. Bu çok önemli. Hayat çok kırılgan olabiliyor. Oğlumu arkamda bırakmak istemiyorum. Önceliğim Barron. Okulda olduğu zamanlarda ben de tasarım yapıyorum.

Annelik sizi değiştirdi mi?

- Kesinlikle. Anne olunca, düşünceleriniz hep çocuğunuzla ilgili olmaya başlıyor. İş hayatınızı bile düşünürken kafanızın bir kenarında o oluyor. Tarif edilemez bir aşk bu...

İlk doğduğu zamanlar sizin için keyifli miydi?   

- Evet, çok özeldi. O anları hiçbir zaman unutmayacağım. Onunla kalkıyorsun, onunla uyuyorsun. Kahvaltı ve öğle yemeğinde onunlasın. Mamasını hazırlıyorsun... Bunları yaşamış olmak çok güzel.

İKİNCİ ÇOCUK İÇİN PROGRAMIM ÇOK YOĞUN

Eşiniz Donald Trump'ın programı çok yoğun. Birlikte yemek yiyebiliyor musunuz?

- Her zaman akşam yemeklerini birlikte yeriz. Bazen dışarı çıkıyoruz. Ayda bir kere Barron'la dışarıda “Anne ve çocuk” öğle yemeği organizasyonu yapıyoruz. Yemeklerimizi sipariş edip, sohbet ediyoruz. Spagetti ve lazanyayı çok seviyor. Küçük adam gibi. O anlar gerçekten çok özel.

Nasıl bir annesiniz?

- Çok sakin bir anne olduğumu düşünüyorum. Her çocuğun kendine ait bir kişiliği var. Onun da kendine göre “evet” ve “hayır”ı var. Onu dinlemeyi seviyorum. Eğer hayır diyorsa, onu anlamaya çalışıyorum ve kavga etmiyorum. Tabii ki daha çok küçük. Bu yüzden kendi kararlarını alabilmek konusunda onu eğitiyorum. Bir çocuğun büyüme evresinde özgürlüğü ve kendi kanatlarıyla uçmayı bilmesi çok önemli.

Tekrar çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

- Şu an için benim programım çok yoğun. Evde iki çocuğum var. Büyük olan Donald, küçük olan Barron! Yarın yeni bir mücevher koleksiyonu için toplantım var, bu aralar çok yoğunum.

BARRON ŞİMDİDEN İŞ HAYATINA MERAKLI

Donald Trump nasıl bir baba?

- O yaşta çocukları farklı bir gözle görüyor. Oğluyla çok ilgili. Barron'un ne yaptığını bilmek istiyor, onunla vakit geçiriyor. Ona hikayeler anlatıyor, onu alıp kahvaltıya gidiyor. Birlikte vakit geçiriyorlar. Sohbet etmeyi çok seviyorlar. Golf oynuyorlar, patlamış mısır yiyip televizyon izliyorlar. Barron babasına geçen gün şöyle dedi; “Baba bugün ne kravat takacağına ben karar vereceğim.” Donald da “Hadi seç bakalım” diyerek cevap verdi. Bunlar Barron'ın hayatında çok gurur verici anlar. Donald için de çok özel...

Barron babasının işlerinin yoğun olmasını nasıl karşılıyor?

- Bunu çok iyi anlıyor. Babasını genelde ofiste ziyaret ediyoruz. Akşamları da birlikte yemek yiyoruz. Barron insanların para kazanmak için çalışmaları gerektiğinin farkında. Çok zeki bir çocuk. İnsanlarla telefonda konuşmayı çok seviyor. Şimdiden iş hayatına meraklı. Kendi kendine sürekli bir şeyler karalıyor. Kendini çok iyi ifade ediyor.

HER DAİM TOPUKLU GİYMEYİ SEVMİYORUM

Eviniz çok görkemli. Kendinizi her daim şık olmak zorunda hissediyor musunuz?

- Hayır, bu evde kendimi çok rahat hissediyorum. Jean ve tişörtle de, resmi bir kıyafetle de olabilirim. Her daim topuklu ayakkabılarla olmayı sevmiyorum. Rahat olmayı seviyorum. Burası benim evim.

Donald Trump dışarı çıkarken süslenmenizi istiyor mu?

- Hayır, bu benimle alakalı. Güzel giyinmeyi seviyorum. Bazen aceleniz varken tişört giyip güzel bir mücevher takarak da çocuğunuzu okula götürebilirsiniz.

Eşiniz diğer çocuklarına karşı nasıl bir baba?

- Rol model. Onlara çok şey öğretiyor. Çocukları ona saygı duyuyor, onu dinliyorlar. Donald onlara enerji veriyor, inanılmaz bir eğitim ve fırsat sunuyor. Gerçekten de her zaman onların arkasında.

Donald'ın eski eşi Ivana'yla hiç karşılaştınız mı?

- Çok sık değil. En son Ivanka'nın düğününde gördüm.

Sizce nasıl bir düğündü?

- Çok güzel vakit geçirdik. Muhteşem bir düğündü. Ivanka çok mutlu. Bizim için de önemli olan bu. Kısa zamanda çocuk sahibi olacaklarına eminim.

SAYGI VE AŞK ÇOK ÖNEMLİ

Geçen yıllar içinde eşinizle ilişkinizde herhangi bir değişim oldu mu?

- İlişkinin bir kimyası olmalı. Saygı ve aşk çok önemli. Arkadaş olabilmek, saygı duymak ve eğlenebilmek... Bizde bunların hepsi var.

Beş yıl flört döneminiz oldu. İlişkinizi nasıl ayakta tutuyorsunuz?

- Bir ilişkide yapılabilecek en kötü şey, karşınızdakini değiştirmeye çalışmak. Onu olduğu gibi kabul etmeli ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmalısınız. Biz birbirimizi özgür bırakıyoruz..

BANKA SOYMADAN DA MÜCEVHER ALINABİLİR

Melania Saat ve mücevher koleksiyonunun gerçekleşmesi senin için ne kadar heyecan verici?

- Güzellik, moda ve tasarım benim tutkum. Barron okula başladığından beri çalışıyorum. Tasarım ekibim 200 doların altında hangi materyalleri kullanabileceğimi gösterdi. Kristal taşları kullanıyorum. Benim tasarımlarım “alınabilir lüksü” simgeliyor.

Düşük fiyatlı tasarımlar hep planın bir parçası mıydı?

- Evet, kadınların banka soymadan da mücevher alabilmelerini sağlıyorum. Kendileri için bir şeyler alarak eğlenebilirler.

Hürriyet Kelebek


Geri Dön